Holy Crime, crime of clergy, clergical crime, Ecclesiastical crime, spritual,purity, inocent, Iran, Iranian, Persia, Persian Culture, Art, History Land and People, Poetry, religion, Organizations and directories,Daneshjoo, Nothing but Iran


World watched, USA approved, Khomeini killed, Khatami smiled, Khameni ordered in cold blood


Holy Crime, crime of clergy, Ecclesiastical crime,

menu 1
menu 2
menu 3
menu 4
menu 5
menu 6
menu 7
menu 8
menu 9
menu 10
menu 11
 
Select click, browse
Categories above contains criminal scene, viewers discretion is advised. Submenu are opened for your convenience

If you encountered any broken link (s) or errors messages, please e-mail us with the link address or error message.

Views and Comments (multiple pages)

 

























Hanging (Execution) April, May, June 2019

IRI is the winner of the most execution in less than a year months



This site (holycrime.com) does not in any form support the mentality of minorities, separatists, or ethnic cleansing meddling that may cause separation of any section of Iran. This site believe in one Nation and one Land, Iranians and Iran period.

کارمند سازمان هوافضای سپاه در تهران به اتهام جاسوسی اعدام شد

۳۱ خرداد ۱۳۹۸ تهران ۱۶:۴۵

سازمان حقوق بشر ایران روز جمعه، ۳۱ خرداد، از اعدام بی‌سروصدای جمال حاجی‌زواره در هفته گذشته خبر داد.

سید جمال (سیاوش) حاجی زواره از زندانیان امنیتی در خانه‌های امن سپاه پاسداران بود که به اتهام «جاسوسی برای کشور متخاصم» به اعدام محکوم شده بود.

بنا به اعلام سازمان حقوق بشر ایران، اعدام این زندانی امنیتی در یک مکان نامعلوم در تهران انجام گرفته است.

مهرماه سال گذشته رسانه‌های حقوق بشری از محکومیت یکی از کارمندان سازمان هوافضای سپاه پاسداران به نام سید جمال حاجی زواره، ۴۷ ساله، و همسر سابقش، لیلا تاجیک، خبر داده بودند.

حاجی زواره و تاجیک در شهریور ۱۳۹۶ به اتهام «جاسوسی برای کشور متخاصم» بازداشت شدند. لیلا تاجیک به ۱۵ سال حبس محکوم شد و همسر سابقش، سید جمال حاجی زواره، حکم اعدام گرفت.

به‌ گفته منابع حقوق بشری، هویت محکوم اصلی تا مدت‌ها نامعلوم مانده بود، ضمن آن‌که محل نگهداری حاجی زواره نیز یک خانه امن سپاه پاسداران اعلام شده است.

منابع مطلع به سازمان حقوق بشر ایران گفته‌اند: «او تا زمان اعدام در سلول مرگ نگهداری می‌شد. مدت‌ها زیر بازجویی بود و شکنجه‌های سختی شد.»

گفته می‌شود که لیلا تاجیک اکنون در زندان کچویی به سر می‌برد و فرزندانش اکنون بدون سرپرست زندگی می‌کنند.

سال گذشته، بعضی منابع خبری از جمله دولت بهار (رسانه نزدیک به محمود احمدی‌نژاد) از بازداشت شماری از نیروهای امنیتی عمدتاً شاغل در وزارت اطلاعات یا اطلاعات سپاه به اتهام جاسوسی به‌ویژه برای کشور اسرائیل خبر داده بودند.

به دلیل سکوت مقامات قضایی و امنیتی درباره پرونده سید جمال حاجی زواره و همسرش، از جزئیات بیشتر این پرونده اطلاعی در دست نیست.  

Courtesy of the Respected site-

اعدام یک سپاهی متهم به جاسوسی برای آمریکا

آدينه، 31 خرداد ماه 1398 = 21-06 2019

سازمان حقوق بشر ایران، ۳۱ خرداد ماه ۱۳۹۸: سیدجمال حاجی زواره، زندانی امنیتی که به اتهام «جاسوسی برای کشور متخاصم» به اعدام محکوم شده بود، در یک مکان نامعلوم در تهران اعدام شده است.

بنا به اطلاع سازمان حقوق بشر ایران، طی هفته گذشته حکم اعدام سیدجمال حاجی زواره در یک مکان نامعلوم در تهران به اجرا درآمد. این زندانی که پیش از اجرای حکم در خانه‌های امن اطلاعات سپاه نگهداری می‌شد به اتهام «جاسوی برای کشور متخاصم (آمریکا)» بازداشت و به اعدام محکوم شده بود. سیدجمال (سیاوش) حاجی زواره، ۴۷ ساله پیش از بازداشت کارمند هوا فضای سپاه بوده و در تاریخ ۱۴ شهریورماه ۱۳۹۶ به همراه همسرش لیلا تاجیک بازداشت شد.

منابع مطلع به سازمان حقوق بشر ایران گفتند: «او تا زمان اعدام در سلول مرگ نگهداری می‌شد. مدتها زیر بازجویی بود و شکنجه‌های سختی شد. بارها با شوک الکتریکی و تا همین اواخر با ضرب و شتم شدید. روزهای زیادی در توالت حبسش می‌کردند و زیر ناخن‌های هر دو دست و پاهایش سوزن‌های کلفتی را فرو می‌کردند. در طی شکنجه‌ها یکی از دستانش را شکسته بودند و بدون مداوا رها کرده بودند و ناجور جوش خورده بود».

این منبع همچنین گفت: «یک بار هم در جایی که نگهداری میشد وادارش کردند تا قبری را بکند و جنازه‌ای را که نمیدانست کی هست، دفن کرده بود. بهش گفته بودند که خودش را هم به همین شکل مفقود می‌کنند.».

لیلا تاجیک، همسر این زندانی نیز در دادگاه به ۱۵ سال زندان محکوم شده و اکنون در زندان کچویی بسر می‌برد. بارها در مدت بازجویی‌ها سیدجمال حاجی زواره و لیلا تاجیک را با تهدید بازداشت دو فرزند نوجوانشان تحت فشار قرار داده بودند. فرزندان این دو زندانی اکنون بدون سرپرست زندگی می‌کنند.

احکام این دو زندانی در دادگاه نظام صادر شده بود و در طی دادگاه ایشان از حق داشتن وکیل تعیینی محروم بوده‌اند.

منبعی که این اطلاعات را در اختیار سازمان حقوق بشر ایران قرار داد گفت: «هرگز اجازه داشتن وکیل نداشتند و اواخر وکیل تسخیری داشتند که هر بار لیلا زنگ میزد یا جواب نمی داد یا جواب مأیوس کننده میدادند. سیاوش تا زمان اعدام در خانه امن سپاه در انفرادی بود. هیچ آدرسی از خانه امن نداشتند، اما مکانی که در بازداشت بودن ساختمانی شبیه به خانه‌ای بزرگ بود که به شکل بازداشتگاه در آمده بود. ملاقات سیاوش با فرزندانش نیز در دادگاه نظام صورت می‌گرفت. دو هم پرونده دیگر هم داشتن که یکی تبرئه و دیگری به ۸ سال حبس محکوم شد».

وی همچنین گفت: «لیلا و سیاوش خودشان راضی بکار خبری نبودند و فکر میکردند اگر سکوت کنند و موضوع رسانه‌ای نشود امکان بخشش و شکستن حکم برایشان وجود دارد».

گفتنی است، لیلا تاجیک از بیماری درد مفاصل و نوعی رماتیسم مفصلی رنج میبرد و تا امروز از امکانات درمانی مناسب محروم بوده است.  

Courtesy of the Respected site-

عفو بین‌الملل: دو نوجوان ۱۷ ساله مخفیانه در شیراز اعدام شدند

01 May 20019

سازمان عفو بین الملل می گوید که جمهوری اسلامی دو پسر نوجوان زیر ۱۸ سال را شلاق زده و سپس مخفیانه اعدام کرده‌ است.

بنا بر گزارش سازمان عفو بین الملل «مهدی سهرابی‌فر» و «امین صداقت» روز پنجشنبه ۵ اردیبهشت ۹۸ در زندان عادل آباد شیراز فارس اعدام شدند.
SohrabiSedaghat
براساس اعلام این سازمان، دو زندانی نوجوان اعدام شده، در سن ۱۵ سالگی دستگیر و در یک محاکمه ناعادلانه به جرم چندین فقره تجاوز جنسی به اعدام محکوم شده بودند.

سازمان عفو بین الملل گزارش داده که براساس اطلاعات دریافت شده این نوجوانان تا فاصله کوتاهی پیش از مرگ اطلاع نداشتند که به اعدام محکوم شده بودند و آثار جراحات شلاق روی جسدشان نشان از این دارد که پیش از اعدام شلاق خورده‌اند. این سازمان این اقدام را اوج «بی اعتنایی» مقامات جمهوری اسلامی به قوانین بین المللی حقوق بشر و «نقض بیرحمانه حقوق کودکان» توصیف کرده است.

پیشتر سازمان عفو بین الملل در گزارشی اخیرا اعلام کرده که ایران از سال ۱۹۹۰ میلادی به تنهایی مسئول ۹۷ مورد اعدام کودکان زیر ۱۸ سال در جهان است که معادل دو سوم کل این نوع اعدام‌ها است. همچنین در گزارش مکتوب گزارشگر ویژه سازمان ملل، آمده است که در سال ۲۰۱۸ دست کم ۶ نفر که بین ۱۴ تا ۱۷ سالگی مرتکب جرم شده بودند، اعدام شدند.

وزارت خارجه آمریکا بارها برخوردهای خشونت آمیز و نقض مکرر و مداوم حقوق شهروندان ایران، از جمله حق برخورداری از محاکمه عادلانه، توسط رژیم حاکم بر آن کشور را محکوم کرده است.  

Courtesy of the Respected site-

اعدام مخفیانه دو نوجوان در شیراز؛ یک نوجوان با معلولیت ذهنی

01 May 20019

جمهوری اسلامی ایران دو نوجوان را که در سن ۱۵ سالگی بازداشت شده بودند در سن ۱۷ سالگی مخفیانه در زندان مرکزی شیراز اعدام کرده است. یکی از این دو نوجوان توانخواه ذهنی بوده است.

سازمان‌های حقوق بشر از اعدام مخفیانه دو نوجوان به نام‌های مهدی سهرابی‌فر و امین صداقت در زندان مرکزی شیراز (عادل‌آباد) خبر داده‌اند. سازمان حقوق بشر ایران ضمن اعلام این خبر‌با انتشار دو مدرک مربوط به سازمان بهزیستی استان فارس و اداره آموزش و پرورش شیراز می‌نویسد که یکی از دو نوجوان، مهدی سهرابی‌فر، معلولیت ذهنی داشته و در مدرسه استثنایی تحصیل می‌کرده است.

به گزارش سازمان‌های مدافع حقوق بشر حکم اعدام دو نوجوان صبح روز پنجم اردیبهشت (۲۵ آوریل) در زندان مرکزی شیراز اجرا شده است.

گزارش این اعدام مخفیانه نخست توسط عفو بین‌الملل منتشر شد که در اطلاعیه خود از ایران بخاطر "تحقیر کامل حقوق مدنی و حقوق کودکان" به شدت انتقاد کرد.

به گزارش سازمان‌حقوق بشر ایران، دو نوجوان اعدام شده متولد آبان و آذر ۱۳۸۰ بوده و هر دو در خرداد ۱۳۹۶ به فاصله چند روز بازداشت شده بودند.

این دو نسبت پسرعمه و پسردایی با هم داشته‌اند و به "تجاوز در حین سرقت" متهم شده بودند. به نوشته سازمان حقوق بشر ایران، یکی از بستگان این دو نوجوان گفته که "اتهام صحت نداشته و کس دیگری مرتکب این جرم شده بوده و دو نفر زیر شکنجه اعتراف به این جرم کرده‌اند".

حکم اعدام این دو نوجوان یکبار در دیوان عالی کشور نقض شده بود و بار دوم تایید شد. این درحالی بوده که به نوشته سازمان حقوق بشر ایران، پزشکی قانونی رشد عقلی دو کودک-مجرم را تایید نکرده بوده است.

به گزارش سازمان عفو بین‌الملل، دو نوجوان از اینکه قرار است اعدام شوند "تا اندک زمانی پیش از اجرای حکم اعدام" بیخبر بوده‌اند. عفو بین‌الملل همچنین می‌نویسد که بر پیکر دو نوجوان آثار شلاق مشاهده شده که نشان می‌دهد این دو پیش از اعدام شلاق خورده‌اند.

فیلیپ لوتر، مدیر بخش خاورمیانه و آفریقای شمالی عفو بین‌الملل، در این رابطه گفت: «مقامات ایران بار دیگر آمادگی انزجارآور خود را برای کشتن کودکان و نقض قوانین بین‌المللی حقوق بشر به اثبات رسانده‌اند. به نظر می‌رسد که آنها در کمال بی‌رحمی این دو پسر نوجوان را برای مدت دو سال از حکم اعدامی که برایشان صادر شده بوده بیخبر نگاه داشته بودند، آنها را در آخرین لحظات زندگی‌شان شلاق زده‌اند و بعد مخفیانه اعدام کرده‌اند.»

عفو بین‌الملل می‌نویسد که روند قضایی که منجر به صدور حکم اعدام برای دو نوجوان شده ناعادلانه بوده، آنها در طول بازجویی‌های خود محروم از داشتن وکیل بوده‌اند و پس از بازداشت برای دو ماه در یک بازداشتگاه پلیس زندانی بوده‌اند که در آن مورد ضرب و شتم قرار می‌گرفته‌اند.

در بیخبری نگه داشتن زندانی و خانواده‌

به نوشته سازمان حقوق بشر ایران، دو نوجوان یک روز پیش از اعدام‌شان به زندان عادل‌آباد منتقل شده‌اند و با خانواده ملاقات داشته‌اند و به خانواده آنها گفته شده که این آخرین ملاقات ایشان است، اما مسئولان درباره تاریخ اجرای حکم اعدام به وکیل زندانیان و خانواده آنها اطلاعی نداده‌اند.

خبر اعدام این دو نوجوان تنها یک روز پس از اجرای اعدام به خانواده‌های این دو اطلاع داده شده است، زمانی که به آنها گفته‌اند بیایند جسد فرزندانشان را تحویل بگیرند.

فیلیپ لوتر درباره اعدام مخفیانه دو نوجوان گفت: «به نظر می‌رسد که مقامات ایرانی با اعدام محکومان نوجوان به صورت مخفیانه و بدون اطلاع قبلی به خانواده‌ها عامدانه سعی دارند که از اعتراضات بین‌المللی جلوگیری کنند. با توجه به پیشرفت این رویه، نیروهای بین‌المللی تاثیرگذار از جمله اتحادیه اروپا باید با افزایش اقدامات دیپلماتیک و اظهارات علنی، ایران را برای پایان دادن به استفاده از مجازات اعدام علیه محکومان نوجوان تحت فشار قرار دهند.»

سازمان‌های جهانی مدافع حقوق بشر سالهاست از ایران به خاطر اجرای مجازات اعدام انتقاد می‌کنند. به گزارش سازمان دیده‌بان حقوق بشر، ایران در سال ۲۰۱۸ پنج نوجوان را اعدام کرده است. ایران یکی از پنج کشور جهان است که نوجوانان را اعدام می‌کند.

طبق گزارش سال ۲۰۱۹ عفو بین‌الملل، ایران پس از چین دارای بالاترین آمار اعدام‌شدگان است. ایران همچنین در اعدام نوجوانان رکورددار است. به گزارش سازمان‌های حقوق بشری، ۹۷ نوجوان زیر ۱۸ سال از ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۸ در ایران اعدام شده‌اند.

به گفته فیلیپ لوتر، «به کارگیری مجازات اعدام علیه افرادی که در زمان ارتکاب جرم زیر ۱۸ سال سن داشته‌اند، طبق قوانین حقوق بشری جهانی به طور مطلق ممنوع است و نقض آشکار حقوق کودکان است».

مدیر بخش خاورمیانه و آفریقای شمالی عفو بین‌الملل افزود: «مدتهاست که زمان آن فرا رسیده که نمایندگان مجلس در ایران با تغییر قوانین جزایی نقطه پایانی بر این وضعیت وحشتناک بگذارند.»  

Courtesy of the Respected site-