Holy Crime, crime of clergy, clergical crime, Ecclesiastical crime, spritual,purity, inocent, Iran, Iranian, Persia, Persian Culture, Art, History Land and People, Poetry, religion, Organizations and directories,Daneshjoo, Nothing but Iran


World watched, USA approved, Khomeini killed, Khatami smiled, Khameni ordered in cold blood


Holy Crime, crime of clergy, Ecclesiastical crime,

menu 1
menu 2
menu 3
menu 4
menu 5
menu 6
menu 7
menu 8
menu 9
menu 10
menu 11
 
Select click, browse
Categories above contains criminal scene, viewers discretion is advised. Submenu are opened for your convenience

If you encountered any broken link (s) or errors messages, please e-mail us with the link address or error message.

Views and Comments (multiple pages)

 

























Hanging (Execution) october, November, December 2020

IRI is the winner of the most execution in less than a year months



This site (holycrime.com) does not in any form support the mentality of minorities, separatists, or ethnic cleansing meddling that may cause separation of any section of Iran. This site believe in one Nation and one Land, Iranians and Iran period.

محمدحسن رضایی، کودک-مجرم ، در زندان رشت اعدام شد

- 26 دسامبر 2020 ششم دی 2559

به گفته سازمان‌های حقوق بشری حکم اعدام محمدحسن رضایی، کودک-مجرم، روز پنجشنبه در زندان رشت به اجرا در آمده است. این متهم جوان هنگامی که تنها ۱۶ سال سن داشت، در ارتباط با قتل در جریان یک کشمکش گروهی دستگیر شده بود.

خبرگزاری هرانا به نقل از سازمان حقوق بشر ایران، گزارش داده است که سحرگاه پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۹۹، حکم اعدام محمدحسن رضایی کودک-مجرم در زندان مرکزی رشت به اجرا در آمده است.

یک منبع مطلع در این باره گفته است که خانواده محمدحسن رضایی برای تحویل جسد مقتول به پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اند.

محمدحسن رضایی که از ۱۲ سال پیش در زندان به سر می‌برد، دو هفته پیش برای اجرای حکم به سلول انفرادی منتقل شد اما اعدام وی به تعویق افتاد و به بند عمومی بازگشت. به گفته هرانا این کودک-مجرم، سال گذشته نیز یک‌بار جهت اجرای حکم به سلول انفرادی منتقل شده بود، ولی موفق شد از شاکیان پرونده مهلت اخذ کند و به بند خود برگردد.

رسانه‌های داخلی و منابع رسمی ایران هنوز درباره اعدام محمدحسن رضایی خبری منتشر نکرده‌اند.

اعتراض به حکم اعدام

پیش از این شماری از نهادهای مدافع حقوق بشر، مانند عفو بین‌الملل، به حکم اعدام محمدحسن رضائی اعتراض کرده بودند.

از جمله بربل کوفلر، مسئول حقوق بشر در دولت آلمان فدرال، شنبه (۱۹ دسامبر) اعدام محمدحسین رضائی در آینده نزدیک را محکوم کرده بود.

خانم کوفلر در بیانیه‌ای که در برلین صادر شد، گفته بود: «گزارش‌های منتشرشده نشان می‌دهند که محمدحسن رضائی را خطر اعدام تهدید می‌کند. این متهم در زمان ارتکاب جرمی که به او نسبت داده شده، بیش از ۱۶ سال نداشته است».

اعتراض آلمان به احتمال اجرای حکم اعدام محمدحسن رضائی

خانم کوفلر یادآوری کرده بود که ایران هم کنوانسیون جهانی حقوق کودکان سازمان ملل را امضا کرده است و هم پیمان بین‌المللی احترام به حقوق مدنی و سیاسی شهروندان را. هر دو سند اعدام افراد زیر سن قانونی (۱۸ ساله) را منع می‌کنند.

او همچنین اشاره کرده بود شواهد حکایت از آن دارند که بازپرسی از محمدحسن رضائی با شکنجه همراه بوده و بنابرین آنچه "اعتراف" کرده است، نمی‌تواند معتبر باشد.

در سال جاری در ایران دست کم ۴ نفر اعدام شده‌اند، که در زمان "ارتکاب جرم" به سن قانونی نرسیده بودند و کودک محسوب می‌شدند.

دادرسی غیرعادلانه

محمدحسن رضائی در سال ۱۳۸۶، هنگامی که ۱۶ سال سن داشت، در ارتباط با مرگ مردی که با ضربات چاقو در جریان یک دعوای گروهی کشته شده بود، دستگیر شد. مسئولان قضائی با وجود سن پایین متهم، او را در حبس انفرادی طولانی‌مدت، بدون دسترسی به خانواده و وکیل نگه داشتند.

در سال ۱۳۸۷، دادگاه بدوی با استناد به "اعترافات" اجباری‌محمدحسن رضایی او را به اتهام قتل محکوم به اعدام کرد. او در دادگاه "اعترافات" خود در زمان بازجویی را پس گرفت و تصریح کرد که زیر شکنجه آنها را بیان کرده است.

بنا به گزارش نهادهای بین‌المللی، ایران به تناسب سرانه جمعیت و میزان اعدام، رتبه نخست اعدام شهروندان خود در دنیا را دارد.

Courtesy of the Respected site-


عبدالحمید میربلوچ زهی در زندان زاهدان اعدام شد

- 26 دسامبر 2020 ششم دی 2559

در حالی که وکیل عبدالحمید میربلوچ زهی از اعاده دادرسی پرونده او خبر داده بود، این زندانی صبح روز شنبه ۶ دی در زندان زاهدان اعدام شد. اتهام او دست داشتن در یک تیراندازی بود که به قتل دو مامور سپاه پاسداران منجر شد.

دادگستری استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد که عبدالحمید میر بلوچ زهی صبح روز شنبه ۶ دی (۲۶ دسامبر) در زندان زاهدان اعدام شده است. این در حالی است که مصطفی نیلی وکیل این زندانی عقیدتی دو روز پیش از اعاده دادرسی او خبر داده بود.

نیلی در توییترش نوشت که تقاضای اعاده دادرسی در سامانه سیستم قضایی ثبت شده و منتظر ارجاع به شعبه است.

ساعتی پس از این توییت اما مصطفی نیلی نوشت که موکلش از زندان تماس گرفته و از خانواده خواسته تا برای ملاقات آخر به زندان بروند.

عبدالحمید میربلوچ زهی آذرماه سال ۱۳۹۴ دستگیر شده بود. اتهام او دست داشتن در یک تیراندازی بود که به مرگ دو مامور سپاه پاسداران منجر شده بود. این دو مامور فروردین ماه سال ۹۴ در جریان این تیراندازی کشته شدند.

به گفته رسانه‌های دولتی ایران زهی عضو گروه جیش العدل بوده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا دو نفر دیگر به نام‌های جاوید دهقان و محمود کلکلی نیز در جریان این پرونده بازداشت شدند. میربلوچ زهی ابتدا به ۱۵ سال حبس محکوم شده بود، اما در اقدامی عجیب حکم او در دادگاه تجدیدنظر به اعدام تبدیل شد.

جاوید دهقان نیز به اعدام و محمود کلکلی نیز به ۱۵ سال حبس محکوم شدند. امید ایمانی و علیرضا بمپوری، دیگر متهمان این پرونده نیز به ۱۵ سال زندان محکوم شدند.

خبرگزاری هرانا نوشته که این زندانیان مدعی هستند که "در مدت نگهداری در بازداشتگاه اداره اطلاعات زاهدان به شدت شکنجه شده‌اند". از جمله مواردی از شکنجه که آنان مدعی تحمل آن هستند "عریان شدن اجباری، تحمل ضربات شلاق و قرار گرفتن در معرض توهین و تحقیر شدید" است.

Courtesy of the Respected site-


دست‌کم دو نفر در زندان زاهدان "اعدام شدند"

19 دسامبر 2020 بيست و نهم آذر 2559

کمپین فعالان بلوچ از اعدام دو زندانی در زاهدان در سحرگاه ۲۹ آذر خبر داد. پیش از این مصطفی نیلی، وکیل دادگستری ایران از انتقال حداقل پنج زندانی محکوم به اعدام به سلول‌های انفرادی زندان زاهدان خبر داده بود.

بنا بر این گزارش، دو زندانی با نام‌های بهنام و شعیب ریگی سحرگاه ۲۹ آذر (۱۹ دسامبر) اعدام شده‌اند. روز گذشته مصطفی نیلی، وکیل دادگستری ایران از انتقال دست‌کم پنج زندانی محکوم به اعدام ‌به سلول‌های انفرادی این زندان و نگرانی از اعدام آن‌ها "بدون فرصت اعاده دادرسی" خبر داده بود.

سه زندانی دیگری که به سلول‌های انفرادی منتقل شده‌اند عبارتند از: جاوید دهقان خلد، الیاس دهواری و حسن دهواری.

کمپین فعالان بلوچ از احتمال اعدام قریب‌الوقوع جاوید دهقان خلد، الیاس و حسن دهواری ابراز نگرانی کرده است. طبق اطلاعات دریافتی‌ این کمپین، پزشکی قانونی زاهدان برای تحویل جسد با خانواده‌های بهنام و شعیب ریگی تماس گرفته است.

به گفته کمپین، بهنام، شعیب و حامد ریگی که "از نیروهای طرح امنیت شوشتری سپاه و بسیجی مسلح بودند در سال ۲۰۱۸ در جریان تردد با مأموران مواد مخدر با لباس شخصی مواجه شدند که در درگیری با تعدادی از ماموران کشته شدند."

کمپین می‌افزاید: «اتهام این سه نفر مربوط به درگیری با ماموران مواد مخدر است، اما از اتهام دقیق در پرونده اطلاعی در دست نیست.»

الیاس و حسن دهواری نیز که به سلول انفرادی زندان زاهدان منتقل شده‌اند به "محاربه" متهم شده‌ بودند که به گفته وکیل، این اتهام بعدا به "بغی" تغییر کرد و در دیوان عالی کشور تأیید شد.

به گفته نهادهای بین‌المللی، جمهوری اسلامی به تناسب سرانه جمعیت خود رتبه اول اعدام را در میان کشورهای دنیا داراست.

Courtesy of the Respected site-


روح‌الله زم اعدام شد

۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲ دسامبر 2020

روح الله زم، موسس و مدیر کانال تلگرامی آمدنیوز اعدام شده است.

خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران صبح روز شنبه، ۲۲ آذر / ۱۲ دسامبر، گزارش کرد که آقای زم سحرگاه شنبه با طناب دار اعدام شده است.

محمدعلی زم که در آخرین روز زندگی با پسرش در زندان دیدار کرده در اینستاگرامش نوشته که روح‌الله زم تا شب اعدام حتی از تایید حکم اعدام خبر نداشته است.

پدر روح‌الله زم: تا شب اعدام از تایید حکم خبر نداشت
RouhollahZam
آقای زم به "جاسوسی" به نفع سرویس اطلاعاتی اسرائیل و فرانسه، "همکاری" با دولت متخاصم آمریکا و "مشارکت" در جمع‌آوری اطلاعات طبقه‌بندی‌شده متهم شده بود. روند محاکمه او با انتقاد گروه‌های حقوق بشری مواجه شد. آنها به پخش "اعترافات اجباری" آقای زم از تلویزیون ایران اعتراض کردند.

تلویزیون ایران بارها اقدام به پخش اعتراف اجباری کرده و به همکاری با نهادهای امنیتی و اطلاعاتی در جمهوری اسلامی متهم شده است.

محمدعلی زم، پدر روح‌الله زم، تابستان امسال نسبت به صدور حکم اعدام برای پسرش اعتراض کرد و آن را "خلاف عدالت و دادرسی اسلامی" خواند.

روح‌الله زم در فرانسه اقامت داشت و سپاه پاسداران ۲۲ مهر پارسال خبر بازداشت و انتقالش به ایران را اعلام کرد.

آقای زم از عراق به ایران منتقل شد و منبعی آگاه در دولت عراق به بی‌بی‌سی فارسی گفته بود که "دستگاه اطلاعاتی عراق همزمان با ورود هواپیمای حامل روح‌الله زم به بغداد او را بازداشت کرده است". این منبع به بی‌بی‌سی گفت آقای زم "بیش از یک روز در بازداشت دستگاه اطلاعاتی عراق بود و سپس مطابق موافقت‌نامه استرداد مجرمین به ایران تحویل داده شد."

روح‌الله زم که بود؟

روح‌الله زم، فرزند محمدعلی زم، روحانی شناخته شده ایرانی و رئیس پیشین حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی بود.

او پس از حوادث انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ برای مدتی بازداشت شد و سپس ایران را ترک کرد و به مالزی و از آنجا به عنوان پناهنده به فرانسه رفت.

روح‌الله زم در اولین سال‌های خروجش از ایران در نامه‌هایی خطاب به آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر حکومت ایران، مواردی از شکنجه و بدرفتاری با زندانیان را فاش کرد.

آقای زم در سال‌های گذشته، ابتدا وب‌سایت و سپس کانال تلگرامی آمدنیوز (صدای مردم) را راه‌اندازی کرد.

دستگیری زم؛ مخالفان حکومت ایران در خارج کشور چگونه 'ربوده می‌شوند'؟

دستگیری زم؛ پایان آمدنیوز؟

گزارشگران بدون مرز پخش فیلم 'اعتراف اجباری' زم را مصداق 'شکنجه' دانست

آمدنیوز به مرور کانال تلگرامی پرمخاطبی شد که با افشای چند خبر پشت پرده و امنیتی، نظیر حساب‌های بانکی رئیس قوه قضاییه (صادق آملی لاریجانی) و پرونده آزار جنسی سعید طوسی، توجه زیادی را جلب کرد. این کانال تلگرامی اعتراض‌های دی ۱۳۹۶ را هم به صورت گسترده‌ای پوشش داد. البته این کانال اخباری هم منتشر کرد که صحت نداشتند.

در اعتراضات گسترده دی ماه ۱۳۹۶ آمدنیوز یکی از رسانه‌هایی بود که فراخوان تجمعات اعتراضی در آن منتشر می‌شد.

روح‌الله زم چه اتهام‌هایی داشت؟

یک سخنگوی قوه قضاییه ایران همزمان با تایید خبر اعدام آقای زم به اتهام افساد فی‌الارض گفته بود "دادگاه ۱۳ مورد از عناوین ریز توام را از مصادیق افساد فی الارض دانسته و حکم اعدام صادر کرده است و در مورد چند مورد اتهامی که افساد فی الارض نبود به مجازات حبس محکوم شده است".

نهادهای حقوق بشری و چند کشور غربی از جمله آمریکا ایران را به محاکمه ناعادلانه آقای زم متهم کرده بودند و خواستار اجرا نشدن حکم اعدام او شده بودند.

برخی از عناوین کیفرخواست روح الله زم، شامل این اتهامات بود:

افساد فی الارض تشکیل و اداره کانال معاند آمدنیوز و صدای مردم با هدف برهم زدن امنیت کشور
جاسوسی به نفع سرویس اطلاعاتی اسرائیل به واسطه سرویس اطلاعاتی یکی از کشورهای منطقه
جاسوسی به نفع سرویس اطلاعاتی کشور فرانسه
همکاری با دولت متخاصم آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران
اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور
مشارکت در فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران و به نفع گروه‌ها و سازمان‌های مخالف نظام به طور گسترده

Courtesy of the Respected site-


روح‌الله زم اعدام شد

۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲ دسامبر 2020



خبرگزاری‌های ایران از اجرای حکم اعدام روح‌الله زم خبر دادند. به گفته دادسرای عمومی و انقلاب تهران مؤسس و گرداننده رسانه "آمدنیوز" بامداد شنبه به دار آویخته شده است.

خبرگزاری‌های ایران، از جمله خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران، بامداد شنبه ۲۲ آذرماه (۱۲ دسامبر) از اعدام روح‌الله زم خبر دادند.

روح‌الله زم پس از خروج از ایران کانال آمدنیوز را در فرانسه دایر کرد.

او مهرماه پارسال در عراق دستگیر و به ایران منتقل شد. گفته می شود که در دستگیری و تحویل او به ایران دستگاه اطلاعاتی عراق و اطلاعات سپاه پاسداران ایران همکاری داشتند.

سخنگوی قوه قضائیه روز سه‌شنبه ۱۸ آذر اعلام کرد که دیوان عالی کشور حکم اعدام روح‌الله زم را تأیید کرده است.

شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی صلواتی تیرماه امسال، ۱۳ اتهام برای روح‌الله زم برشمرد و آنها را مصداق "افساد في الأرض" دانست.

جاسوسی برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل و فرانسه از جمله اتهام‌های روح‌الله زم بود.

او همچنین به فعالیت تبلیغی گسترده علیه نظام جمهوری اسلامی ایران و به نفع گروه‌ها و سازمان‌های مخالف نظام متهم شده بود.

نهادهای حقوق بشری مانند "گزارشگران بدون مرز " و چند کشور غربی جمهوری اسلامی را به محاکمه ناعادلانه روح‌الله زم متهم کردند و خواستار لغو حکم اعدام او و برگزاری محاکمه‌ای منصفانه برای او شده بودند.

در تلویزیون ایران روح‌الله زم در انکار فعالیت‌های خود "اعترافاتی" بیان کرد که نهادهای بین‌المللی حقوق بشری آن را نامعتبر دانستند.

محمدعلی زم، پدر روح‌الله زم، تیرماه امسال صدور حکم اعدام توسط دادگاه انقلاب برای فرزندش را غیرقانونی خواند و اعلام کرد که فرزندش در جریان محاکمه "از ابتدایی‌ترین حقوق خود" محروم بوده است.

روح‌الله زم پس از ناآرامی‌های انتخابات "تقلب‌آمیز" ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ مدت کوتاهی بازداشت شد و سپس ایران را ترک کرد و به مالزی و از آنجا به فرانسه رفت و پناهنده شناخته شد. کانال نام آمدنیوز که او تأسیس کرد، رفته رفته طرفداران زیادی در ایران پیدا کرد؛ این رسانه از سویی سرکوب ناراضیان و فشار به معترضان توسط جمهوری اسلامی محکوم می‌کرد و از سوی دیگر موارد خلافکاری و فساد برخی از مقام‌های جمهوری اسلامی را افشا می‌نمود.

در اعتراضات گسترده دی‌ماه ۱۳۹۶ آمدنیوز از رسانه‌هایی بود که فراخوان به تجمعات اعتراضی را منتشر کرد.

Courtesy of the Respected site-


Iran executes journalist Ruhollah Zam in widely condemned move

12 December 2020

Once-exiled journalist known for online coverage of protests over economic hardship

Thomson Reuters · Posted: Dec 12, 2020 5:09 AM ET | Last Updated: 34 minutes ago

Ruhollah Zam speaks during his trial at the Revolutionary Court in Tehran on June 2. (Ali Shirband/Mizan News Agency via The Associated Press)

Iranian dissident journalist Ruhollah Zam, who was convicted of fomenting violence during the 2017 anti-government protests, was executed on Saturday, Iran's semi-official Nour news agency reported.

Iran's Supreme Court on Tuesday upheld the death sentence of Zam, who was captured in 2019 after years in exile. His Amadnews feed had more than one million followers.

State broadcaster Seda va Sima said on Saturday that Zam, "director of the counter-revolutionary Amadnews network, was hanged this morning."
Zam
France and human rights groups had condemned the Supreme Court's decision.

The son of a pro-reform Shia cleric, Zam, 47, fled Iran and was given asylum in France.

In October 2019, Iran's Revolutionary Guards Corps said it had trapped Zam in a "complex operation using intelligence deception." It did not say where the operation took place.

Iranian officials have accused the United States as well as Tehran's regional rival Saudi Arabia and government opponents living in exile of stoking the unrest, which began in late 2017 as regional protests over economic hardship spread nationwide.

Officials said 21 people were killed during the unrest and thousands were arrested. The unrest was among the worst Iran has seen in decades, and was followed by even deadlier protests last year against fuel price rises.

Zam's website AmadNews and a channel he created on the popular messaging app Telegram had spread the timings of the protests.
Courtesy of the Respected site-