Holy Crime, crime of clergy, clergical crime, Ecclesiastical crime, spritual,purity, inocent, Iran, Iranian, Persia, Persian Culture, Art, History Land and People, Poetry, religion, Organizations and directories,Daneshjoo, Nothing but Iran


World watched, USA approved, Khomeini killed, Khatami smiled, Khameni ordered in cold blood


Holy Crime, crime of clergy, Ecclesiastical crime,

menu 1
menu 2
menu 3
menu 4
menu 5
menu 6
menu 7
menu 8
menu 9
menu 10
menu 11
 
Select click, browse
Categories above contains criminal scene, viewers discretion is advised. Submenu are opened for your convenience

If you encountered any broken link (s) or errors messages, please e-mail us with the link address or error message.

Views and Comments (multiple pages)

 

























Hanging (Execution) April, May, June 2022

IRI is the winner of the most execution in less than a year months



This site (holycrime.com) does not in any form support the mentality of minorities, separatists, or ethnic cleansing meddling that may cause separation of any section of Iran. This site believe in one Nation and one Land, Iranians and Iran, period.

"۱۰ زندانی" در زندان رجایی شهر کرج اعدام شدند

30.06.2022

ه گزارش هرانا حکم اعدام "۱۰ تن" در رجایی شهر کرج به اجرا درآمد. اتهام این افراد "قتل، لواط به عنف" یا "تجاوز به عنف" عنوان شده است. ایران در کنار چین از جمله کشورهایی است که بیشترین احکام اعدام در آنها اجرا می‌شود.

به گزارش سایت "هرانا"، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، صبح چهارشنبه ۸ تیر (۲۹ ژوئن) ۱۰ زندانی در رجایی شهر کرج اعدام شدند. حکم هشت نفر از آنها به اتهام "قتل" پیشتر داده شده بود. دو نفر دیگر به اتهام "لواط به عنف" و "تجاوز به عنف" محکوم به اعدام شدند.

هرانا با انتشار اسامی اعدام شدگان نوشته است که تا لحظه تنظیم گزارش، خبر اعدام این زندانیان توسط رسانه‌های داخل ایران یا منابع رسمی اعلام نشده است. دویچه‌وله مستقلا قادر به تأیید جزئیات این خبر نیست.

این سایت حقوق بشری به آمار اعدام‌ها در سال گذشته میلادی اشاره کرده و نوشته است که بر اساس گزارش سالانه "مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران" از ابتدای ژانویه ۲۰۲۱ تا ۲۰ دسامبر ۲۰۲۱ دستکم ۲۹۹ نفر در ایران اعدام و ۸۵ تن نیز محکوم به اعدام شدند.

در میان اعدام شدگان چهار کودک-مجرم بوده‌اند. گزارش همچنین گفته است که بیش از ۸۸ درصد اعدام‌ها توسط دولت یا نهاد قضایی اطلاع رسانی نمی‌شوند. نهادهای حقوق بشری اجرای احکام اعدام به این شکل را "اعدام مخفیانه" می‌خوانند.

هفته گذشته و در گزارش دبیرکل سازمان ملل به پنجاهمین شورای حقوق بشر این نهاد، شرحی از نقض گسترده حقوق بشر در ایران و آماری از اعدام ۱۰۵ نفر ظرف سه ماه در این کشور ارائه شد. در این گزارش آمده بود که اکثر اعدام‌شدگان از گروه‌های اقلیت بوده‌اند و محکومان عمدتا بر اساس اتهامات امنیتی یا "اشاعه فساد" و مواد مخدر مجازات شده‌اند.

به گفته نادا النشیف، معاون آنتونیو گوترش در امور حقوق بشر "بیش از ۸۵ کودک مجرم در ایران در صف اعدام قرار دارند." او همچنین از "میزان مرگ و میر در بازداشتگاه‌های ایران، چه در نتیجه خشونت و بدرفتاری و چه به دلیل عدم دسترسی به موقع به مراقبت‌های پزشکی"، ابراز نگرانی جدی کرده است.

طبق تازه‌ترین گزارش سازمان عفو بین‌الملل، ایران از نظر تعداد اعدام‌ها، بعد از چین در رده دوم قرار دارد. این سازمان می‌گوید جمهوری اسلامی ۳۱۴ نفر را در سال ۲۰۲۱ اعدام کرده که بالاترین رقم از سال ۲۰۱۷ است.

Courtesy of the Respected site-


Islamic Republic Executes 10 People In Prison Near Tehran In One Day

Friday 6/30/2022

About a week after the execution of eight people in Rajai-Shahr Prison in Karaj, aka Gohardasht Prison, 10 other prisoners were executed in the same jail on June 29.

According to human rights groups, at least 97 prisoners have been hanged in Iranian prisons during the past 40 days.

Earlier in the month, human rights groups said the Islamic Republic hanged 12 Baluchis, including one woman, in Zahedan prison in the southeastern province of Sistan-Baluchestan.

In a communiqué released on Tuesday, the leaders of the Group of Seven (G7) reiterated their shared profound concern over “the continued human rights violations and abuses in Iran,” including arbitrary arrest and detention, as well as Iran’s increased use of capital punishment.

A few days earlier, UN Secretary General António Guterres released a report on the situation of human rights in Iran, decrying “the high number of death penalty sentences and executions” and “reports of death in prison due to denial of adequate and timely medical care.” The UN chief said that the number of executions in Iran increased from at least 260 cases in 2020 to 310 individuals in 2021, and the number continued to rise into 2022.

Earlier in the month, Amnesty International’s annual report on worldwide use of the death penalty showed Iran as a country with a “disturbing spike” in executions.

The 66-page report found Iran executed at least 314 people in 2021, a 28 percent jump from at least 246 in 2020 and the highest figure since 2017. Amnesty said that in Iran “death sentences were disproportionately used against members of ethnic minorities.”

Courtesy of the Respected site-


ضارب سه روحانی در مشهد اعدام شد

شنبه 30 خرداد ۱۴۰۱ ایران

حکم اعدام متهم به حمله با چاقو به سه روحانی در شهر مشهد به اجرا گذاشته شد. در این حمله دو تن از آنان کشته و یک نفرشان زخمی شد. رسانه‌های ایران نوشتند حکم در "حضور جمعی از شهروندان" اجرا شد.

صبح روز دوشنبه ۳۰ خرداد حکم اعدام عبداللطیف مرادی به اتهام "محاربه" در زندان وکیل‌آباد مشهد به اجرا گذاشته شد. خبرگزاری میزان نوشت او "در حضور جمعی از شهروندان و مسئولان از طریق چوبه دار" اعدام شد.

غلامعلی صادقی، رییس کل دادگستری خراسان رضوی در این باره گفت: «پس از انجام تحقیقات دامنه دار قضایی–امنیتی، نهایتا پرونده به صورت ویژه در یکی از شعب بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مشهد مورد رسیدگی دقیق قرار گرفت». به گفته او در این پرونده "تمامی جهات شرعی و قانونی" و "مراحل دادرسی به طور کامل" رعایت شد.

روز سه‌شنبه، ۱۶ فروردین سال جاری در صحن حرم امام هشتم شیعیان فردی با چاقو به سه روحانی حمله کرد. این حمله به کشته شدن دو روحانی به نام‌های محمد اصلانی و صادق دارایی انجامید. روحانی سوم به شدت زخمی شد.

یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی درباره متهم گفته بود: «ضارب دارای تفکرات تکفیری و استکبار جهانی بوده است و این مسئله محرز است و به نظر می‌رسد با توجه به اندیشه و افکارش اقدام را با برنامه‌ریزی قبلی انجام داده، اما مشخص نیست عواملی در پشت صحنه به او کمک می‌کردند یا نه.»

خبرگزاری تسنیم نیز ۱۷ فروردین درباره ضارب نوشت که او "ازبک‌تبار است که یک سال پیش به‌صورت غیرقانونی از مرز پاکستان وارد ایران شده و سپس در مشهد اقامت گزیده بود".

تسنیم همچنین نوشته بود که همراه با ضارب دو برادر او و چهار تن دیگر نیز به اتهام همکاری با وی دستگیر شدند و متهم "در برخی شبکه‌های اجتماعی با عناوین متعددی مانند عبداللطیف السلفی، حسن مرادی و ابوالعاقب الموحّد نیز فعالیت داشته و به‌دنبال نشر تفکرات تکفیری و مقابله با شیعیان بوده است".

روزنامه کیهان در این باره نوشت حادثه مشهد احتمالا بخشی از " پازل امنیتی طراحی شده از سوی توطئه‌گران" برای اختلاف‌افکنی بین ایرانیان و مهاجران و میان شیعه و سنی است.

هنوز بسیاری از جزئیات حمله به سه طلبه در مشهد روشن نشده اما مقام‌های محلی و دادستانی می‌گویند ضارب "تفکرات تکفیری" دارد. روزنامه کیهان نوشته از حادثه مشهد بوی یک توطئه و "تفرقه‌افکنی بین شیعه و سنی" به مشام می‌رسد. هشدار مولانا عبدالحمید: قتل روحانیان سنی و شیعه به درگیری قومی و مذهبی منجر نشود

مولانا عبدالحمید در واکنش به حمله و قتل چند روحانی سنی و شیعه طی روزهای اخیر در شهرهای گنبد کاووس و مشهد گفت، این حوادث نباید منجر به درگیری قومی و مذهبی شود. مقامات ایرانی درباره انگیزه این قتل‌ها هنوز توضیح نداده‌اند. حمله با چاقو به سه طلبه در مشهد؛ یک طلبه کشته شد

سه طلبه در یکی از صحن های حرم امام هشتم شیعیان با چاقو مورد حمله قرار گرفتند. یکی از طلاب کشته شد و دو نفر دیگر در بیمارستان بستری شده‌اند. مهاجم بازداشت شده‌، ولی هویت و انگیزه او مشخص نیست.

Courtesy of the Respected site-


روند فزاینده اعدام‌ها در ایران؛ اجرای ۲۸ حکم اعدام در چهار روز

چهارشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ ایران ۲۲:۰۳

سازمان حقوق بشر ایران، مستقر در نروژ، روز چهارشنبه ۲۵ خرداد از اعدام هشت زندانی در زندان رجایی‌شهر خبر داد و اعلام کرد که طی دو هفته گذشته حدود ۵۰ نفر در ایران اعدام شده‌اند. این نهاد می‌گوید جمهوری اسلامی از اعدام به عنوان ابزاری برای سرکوب استفاده می‌کند.

به گفته سازمان حقوق بشر ایران، این هشت نفر که همگی مرد بودند صبح روز چهارشنبه در محوطه زندان رجایی‌شهر و به اتهام قتل عمد به طناب دار آویخته شدند.

ساعاتی پیش، حکم هشت مرد که با اتهام «#قتل عمد» به #قصاص نفس (#اعدام) محکوم شده بودند، در زندان رجایی شهر #کرج به اجرا درآمد. نزدیک به ۵۰ نفر طی دو هفته گذشته در شهرهای مختلف ایران اعدام شدند.

بر اساس این گزارش حکم افراد اعدامی «قصاص نفس» اعلام شده است. قصاص نفس مجازاتی است که بر اساس قانون مجازات اسلامی تصمیم‌گیری در مورد اجرای آن بر عهده خانواده مقتول یا همان اولیای دم است. این درحالی است که مدافعان حقوق بشر همواره از حکم «قصاص» انتقاد می‌کنند و بارها گفته‌اند که مجازات فرد مجرم باید توسط قاضی تعیین شود نه توسط خانواده مقتول.

سازمان حقوق بشر ایران با انتقاد از نقص قوانین جمهوری اسلامی در این زمینه، نوشته که عدم درجه‌بندی برای قتل در ایران باعث می‌شود هر نوع قتلی فارغ از شدت و ضعف و انگیزه متهم، منجر به صدور حکم اعدام شود.

به‌جز هشت نفری که امروز حکم اعدامشان اجرا شد، طی روزهای شنبه تا دوشنبه هم دست‌کم ۲۰ نفر در زندان‌های زاهدان، زابل، جیرفت، شیراز، زنجان، گرگان و کرمانشاه اعدام شدند که اتهام بیشتر آنان قتل عمد یا قاچاق مواد مخدر بود. این در حالی است که مدافعان حقوق بشر می‌گویند بنا بر قوانین بین‌المللی قاچاق مواد مخدر در ردیف جرایم جدی و بزرگ قرار نمی‌گیرد و نباید مشمول مجازات اعدام شود.

این نهاد که اخبار مربوط به اعدام‌ها در ایران را پیگیری می‌کند، همچنین اعلام کرده که طی دو هفته گذشته حدود ۵۰ نفر در ایران به دار آویخته شدند و به این ترتیب تعداد کل اعدام‌های سال جاری میلادی تا امروز به ۲۲۶ نفر رسیده است.

۱/ مقام‌های جمهوری اسلامی در پنج ماه نخست سال میلادی ۲۰۲۲ دست کم ۱۶۸ تن را اعدام کرده‌اند. طبق آمارهای سازمان حقوق بشر ایران، این رقم نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۱ میلادی، بیش از یک‌ونیم برابر افزایش داشته است.

سازمان حقوق بشر ایران هفته گذشته نیز نسبت به افزایش یک و نیم برابری اعدام‌ها در پنج ماه نخست سال ۲۰۲۲ میلادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشدار داده بود. این نهاد اعلام کرده که در اردیبهشت امسال بالاترین آمار اعدام ماهانه طی پنج سال گذشته به ثبت رسیده است.

در این گزارش آمده است: «بررسی روند اعدام‌ها در ایران نشان می‌دهد که رویدادهای سیاسی بر تعداد اعدام‌ها اثر مستقیم دارد. مثلا در آستانه انتخابات به دلیل نیاز به رای مردم، اعدام‌ها کاهش می‌یابد و در زمان اعتراضات آمار اعدام‌ها بالا می‌رود.»

محمود امیری‌مقدم، مدیر سازمان حقوق بشر ایران می‌گوید جمهوری اسلامی از اعدام به عنوان ابزاری برای سرکوب استفاده می‌کند.

گزارش سالانه عفو بین‌الملل: ۵۴ درصد از کل اعدام‌های ثبت‌شده جهان در ایران اجرا شده است

سازمان عفو بین‌الملل در گزارش سالانه خود آورده است که در سال ۲۰۲۱ میلادی ایران با دست‌کم ۳۱۴ اعدام، مسئول ۵۴ درصد از کل اعدام‌های ثبت‌شده در جهان بوده است.

علاوه بر این عفو بین‌الملل می‌گوید بیشتر افرادی که در ایران اعدام می‌شوند، از روند دادرسی عادلانه محروم بوده‌اند و اعتراف‌های آنان تحت شکنجه انجام شده است.

ایران پس از چین دومین کشور جهان از نظر شمار بالای اعدام است.

Courtesy of the Respected site-


صدور سومین حکم ''اعدام در ملاء عام'' در جمهوری اسلامی (ايران) از ابتدای سال

= 11-04 2022 April 2022

دادستان خرم‌آباد در لرستان برای یک متهم به قتل مامور نیروی انتظامی، حکم ''اعدام در ملاء عام'' صادر کرد. از ابتدای سال جاری تاکنون این سومین بار است که چنین حکمی از سوی مقام‌های قضایی ایران صادر می‌شود.

خبرگزاری حقوق بشری هرانا روز یکشنبه ۲۱ فروردین (۱۰ آوریل) از قول داریوش شاهنوند، دادستان عمومی و انقلاب خرم‌آباد نوشت که برای زندانی متهم به قتل یک مامور نیروی انتظامی استان لرستان، حکم ''اعدام در ملاء عام'' صادر شده است.

شاهنوند اشاره‌ای به نام این متهم نکرد و گفت که او ''در جریان یک درگیری در آذرماه سال ۱۴۰۰، این مامور نیروی انتظامی را به قتل رسانده است''.

به این ترتیب، شمار زندانیانی که از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون در ایران با حکم ''اعدام در ملاء عام'' مواجه شده‌اند، به ۳ نفر افزایش یافت.

به نوشته هرانا، در اوایل فروردین ماه امسال نیز دادگاه انقلاب و دادگاه کیفری استان اصفهان دو زندانی دیگر را به اتهام قتل یک مامور آگاهی، به ''اعدام در ملاء عام'' محکوم کردند.

آمار بالای اعدام در جمهوری اسلامی

صدور و اجرای حکم اعدام در جمهوری اسلامی، بویژه اجرای آن در ملاء عام، همواره انتقاد نهادهای حقوق بشری را به همراه داشته است.

ایران یکی از بالاترین آمارهای اعدام در جهان را به خود اختصاص داده است. بر اساس آمارهای ''مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران''، در سال میلادی ۲۰۲۱ دست‌کم ۲۹۹ شهروند در ایران اعدام شدند و ۸۵ نفر دیگر حکم اعدام دریافت کردند.

طبق این آمارها، در میان اعدام‌شدگان ۴ کودک-مجرم نیز دیده می‌شود.

جاوید رحمان، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران نیز می‌گوید که در سال گذشته میلادی، دست‌کم ۲۸۰ نفر در ایران اعدام شده‌اند.

به گفته او، در میان افراد اعدام‌شده، ۱۰ زن و سه نفر زیر سن قانونی در زمان وقوع حادثه دیده می‌شوند و حداقل ۸۰ مورد از اعدام‌ها نیز مرتبط با پرونده‌های مواد مخدر بودند.

جمهوری اسلامی ایران آمار دقیقی درباره شمار اعدام‌شدگان منتشر نمی‌کند و گزارش‌ها درباره آمار اعدام ها در ایران را اغلب ''مغرضانه و دارای انگیزه‌های سیاسی'' می‌داند.

به باور بسیاری از جامعه‌شناسان و کارشناسان آسیب‌های اجتماعی، صدور و اجرای حکم اعدام نه تنها دارای جنبه بازدارنده از تکرار جرم نیست بلکه به بازتولید چرخه خشونت در جامعه نیز دامن می‌زند.

Courtesy of the Respected site-