This site (holycrime.com) does not in any form support the mentality of minorities, separatists, or ethnic
cleansing meddling that may cause separation of any section of Iran. This site
believe in one Nation, one flag and one Land, Iranians and Iran, period.
اين تارنما (جنايت مقدس) به هيچوجه هيچگونه باوری به گروه های اقليت ندارد و پشتيبان تجزيه طلبان و فرقه های نژاد پرستی که به هر ترتيب در تجزيه ايران تلاش میکنند نيست. اين تارنما براين باور است که يک ملت و يک سرزمين با يک پرچم و يک ايران وجود دارد.
دستور خامنهای برای تبدیل مجازات اعدام ۵۹ نفر به حبس و عفو ۳۹ زندانی سیاسی
جمعه ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۴
رادیو فردا: همزمان با انتقادها از افزایش صدور حکم اعدام و اجرای آن در ایران و گسترش کارزارهای مخالفِ اعدام در زندانها، گزارشها حاکی از تبدیل مجازاتِ ۵۹ محکوم به اعدام به حبس و عفو ۳۹ زندانی سیاسی است.
خبرگزاریها در ایران روز جمعه، ۳۰ شهریور، به نقل از معاون قضایی قوه قضاییه نوشتهاند که این افراد با دستور رهبر جمهوری اسلامی به مناسبت سالروز تولد پیامبر اسلام و امام هفتم شیعیان مشمول عفو شدهاند.
این خبر در شرایطی اعلام میشود که سازمانهای حقوق بشری بینالمللی و داخلی از میزان صدور و اجرای حکم اعدام در ایران که بیشتر آنها با جرایم مواد مخدر مرتبط هستند انتقاد میکنند.
جمهوری اسلامی پس از اعتراضات «زن زندگی آزادی» نیز شماری از معترضان جوان را اعدام کرد و در حال حاضر نیز برخی زندانیان سیاسی و عقیدتی در خطر اجرای حکم اعدام قرار دارند که برخی از آنها زن هستند.

آن طور که خبرگزاریهای ایران گزارش کردهاند، این عفو همچنین شامل ۱۴۰ محکوم زن و ۳۹ محکوم امنیتی شده است.
با این حال به نام این محکومان «امنیتی» که در ادبیات جمهوری اسلامی برای زندانیان سیاسی به کار میرود، اشاره نشده است.
آن طور که صادق رحیمی، معاون قضایی قوه قضائیه اعلام کرده، رهبر جمهوری اسلامی همچنین با عفو و تخفیف مجازات در مجموع ۲۸۸۷ نفر موافقت کرده که ۲۷۴۵ نفر از آنها از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، ۱۱ نفر از محکومان سازمان قضایی نیروهای مسلح و ۱۳۱ نفر مربوط به محکومان سازمان تعزیرات حکومتی هستند.
بر اساس این گزارش، از ۲۷۴۵ نفر محکومان محاکم عمومی و انقلاب که مشمول عفو و تخفیف مجازات شدهاند، ۱۲۹۱ نفر مشمول عفو منتهی به آزادی و مختومه شدن پرونده و ۱۵۹۶ نفر باقیمانده مشمول تخفیف مجازات شدند.
به نوشته خبرگزاری میزان، ۱۴۰ نفر از محکومان مشمول عفو از محکومان زن، ۴۰ نفر اتباع بیگانه، و شش نفر زیر ۱۸ سال هستند.
به جزئیات جرایم هیچ یک از این افراد اشاره نشده است.
علی صالحی، دادستان تهران نیز در اظهارات جداگانهای اعلام کرد که به مناسبت سالروز تولد پیامبر اسلام و امام هفتم شیعیان و نیز به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، به بیش از شش هزار زندانی واجد شرایط و دارای فرزند محصل، مرخصی اعطا خواهد شد.
غلامعلی موحد، رئیس وقت سازمان زندانها در تیرماه سال ۱۴۰۱ گفته بود جمعیت کیفری ما نسبت به کل جمعیت کشور عدد بالایی است و در جمهوری اسلامی ایران «ما بالاتر از حد میانگین جهانی زندانی در زندانهای کشور داریم».
تاکنون گزارشهای متعددی درباره شرایط نامناسب زندانیان در ایران منتشر شده که مقامات مسئول یا این گزارشها را رد کرده یا آنها را کوچک جلوه داده و یا با گزارشکنندگان برخورد قضایی کردهاند.
Curtezy of respected Site.
۶ زندانی در زاهدان اعدام شدند
09/09/2024 - 16:18
حکم اعدام ۶ زندانی مرتبط با جرایم مواد مخدر روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت در زندان مرکزی زاهدان اجرا شد. از این شش نفر اعدامی، ۴ نفر بلوچ، یک نفر سیستانی و یک زندانی هم تبعه افغانستان بود.
براساس گزارش منتشرشده از سوی سازمان حقوق بشری ههنگاو، این ۶ زندانی پیشتر در پروندههای جداگانه جرایم مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند.
ههنگاو اسامی افراد اعدام شده را اعلام کرد که شامل سعید حسنزهی ۳۰ ساله و یک زندانی با فامیلی "رودینی" هر دو اهل زاهدان، فرزاد سنچولی ۲۹ ساله اهل زابل و نورمحمد نوری (نورزهی) اهل نولایت نیمروز افغانستان است.
خبرگزاری حالوش که اخبار سیستان و بلوچستان را منتشر میکند هم نوشته که سعید حسنزهی و نورمحمد نوری چهار سال پیش در یک پرونده مشترک بازداشت و و بعدها به اعدام محکوم شده بودند. دو زندانی دیگر نیز به همین اتهام چهار سال پیش بازداشت شده بودند.
گفتنی است این شش زندانی یک روز قبل به سلول انفرادی زندان مرکزی زاهدان منتقل و آخرین ملاقات خود را با خانوادههایشان داشتند.
اجرای حکم اعدام این افراد تا زمان تنظیم این خبر از سوی رسانههای حکومتی و خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضائیه اعلام نشده است.
بر اساس آمار سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در سال ۱۴۰۲، دست کم ۷۶۷ شهروند از جمله ۲۱ زن و ۲ کودک-مجرم اعدام شدند. از این میزان حکم ۷ نفر در ملاعام به اجرا درآمد. همچنین طی این تاریخ، ۱۷۲ تن دیگر به اعدام محکوم شدند. از این میزان ۵ نفر به اعدام در ملا عام محکوم شدند. لازم به ذکر است، در همین دوره احکام بدوی ۴۹ نفر دیگر نیز به تایید دیوان عالی کشور رسیده است.
همچنین هرانا، ارگان حقوق بشری فعالان حقوق بشر در ایران در گزارش ماهانه خود از وضعیت حقوق بشر در ایران نوشته که جمهوری اسلامی در مرداد ماه گذشته دستکم ۱۰۶ نفر را در زندانهای سراسر ایران اعدام کرده است..
Curtezy of respected Site.
اجرای حکم اعدام در ملاءعام پرونده قتل یک وکیل در شاهرود
26/08/2024 - ۵ شهریور ۱۴۰۳
«محمدصادق اکبری»، رییس کل دادگستری استان سمنان، از اجرای حکم اعدام در ملاءعام قاتل «محمودرضا جعفر آقایی»، یک وکیل دادگستری در شهر شاهرود خبر داده است.
«میزان» نوشت، به گفته رییس کل دادگستری سمنان، مقتول یک وکیل دادگستری با نام محمودرضا جعفر آقایی بود که در مرداد۱۴۰۱ به قتل رسید. قاتل این پرونده یک سال بعد دستگیر شد و حکم قصاص نفس در ملاءعام او صبح روز دوشنبه۵شهریور به جرم «قتل عمدی از طریق تیراندازی با سلاح شکاری» به اجرا درآمد.

اکبری اشاره کرده که ماموران قضایی شاهرود برای کسب صلح و سازش در این پرونده اقدام کردند، اما اولیای دم مصمم به اجرای حکم قصاص نفس بودند.
به نوشته «ایرنا»، قاتل این پرونده شهریور۱۴۰۲ درحوالی تهران شناسایی، دستگیر و به شاهرود منتقل شد. او در بازجوییها به قتل یک وکیل اعتراف کرد.
قاتل که مردی ۲۰ ساله بود، اعتراف کرد که از سوی یک باند اجیر شده بود تا با استفاده از اسلحه شکاری و یک دستگاه خودرو، وکیل را مقابل در خانهاش به قتل برساند.
Curtezy of respected Site.
رسانههای حقوق بشری از اعدام دستکم ۸ انسان در جمهوری اسلامی خبر دادند
09/08/2024 - 16:03
رسانههای حقوق بشری در گزارشهایی اعلام کردند که در بامداد دوشنبه ۲۹ مرداد (۱۹ اوت) دستکم ۸ نفر در ایران اعدام شدهاند.
وبسایت «حالوش» در خبری اعلام کرد ۵ نفر در زندان یزد اعدام شدند که سه نفر آنها بلوچ و دو نفر دیگر، تبعه افغانستان هستند. این پایگاه خبری دلیل صدور حکم اعدام برای این ۵ نفر را اتهامات مرتبط به مواد مخدر یا قتل عنوان کرده است.
سازمان حقوق بشر ایران که در نروژ مستقر است هم از اجرای حکم اعدام سه نفر در زندان عادلآباد شیراز خبر داده است.
بنا به گزارش رسانههای حقوق بشری، روند اجرای احکام اعدام در ایران در ماههای اخیر و بهخصوص پس از انتخاب مسعود پزشکیان بهعنوان رئیس جمهور افزایش یافته است.
از همین رو فولکر تورک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد از روند اعدامها در ایران ابراز نگرانی کرده است.
گزارش بالا در يورونيوز آمده بود اما تکميل آن:
براساس گزارش رسانههای حقوق بشری بامداد دوشنبه ۲۹ مرداد/ نوزدهم اوت دستکم هشت زندانی دیگر در ایران اعدام شدند.
در میان این افراد سه شهروند بلوچ و دو تبعه افغانستان بوده که همگی در زندان یزد محبوس بودند و اتهام آنها مرتبط با مواد مخدر یا قتل بوده است.
همچنین سه نفر در زندان عادل آباد شیراز اعدام شدند.
همچنین روز جمعه شانزدهم اوت وبسایت حقوق بشری هرانا از اعدام دستکم هفت نفر در ایران طی دو روز خبر داد که در ارتباط با اتهامات مربوط به مواد مخدر صورت گرفته بود.
در میان آنها نیز یک شهروند بلوچ محبوس در زندان بم بود و بقیه در زندان سبزوار و همچنین زندان قزلحصار کرج بودند.
روند اعدامها در ایران اعتراض سازمانهای حقوق بشری و همچنین فعالان داخلی را برانگیخته است.
به تازگی فولکر تورک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، نیز از روند اعدامها در ایران ابراز نگرانی کرده است.
کارزار «سهشنبههای نه به اعدام» از بیش از هشت ماه پیش فعالیت خود را آغاز کرده و تعدادی از زندانیان سیاسی نیز با آن همراه شدهاند.
در عین حال اعتراض زندانیان زن سیاسی به روند اعدامها با واکنش خشن جمهوری اسلامی مواجه شده است.
مریم یحیوی، زندانی سیاسی محبوس در اوین، با تایید گزارشها درباره یورش اخیر ماموران زندان به زنان معترض به اعدامها روز یکشنبه ۱۸ اوت در نامهای نوشت: «زورشان را در بازوهایشان جمع کردند و بر سر و جان ما نشاندند.»
همچنین روز سهشنبه گذشته نیز ماموران زندان اوین به زنانی که برای همراهی با کارزار «سهشنبههای نه به اعدام» برای اعتراض به حکم اعدام رضا رسایی تجمع کرده بودند حمله کردند.
خانواده نرگس محمدی، زندانی سیاسی و برنده جایزه صلح نوبل در بیانیهای از ضرب و شتم وی و همچنین دیگر زندانیان زن تجمع کننده خبر دادند.
به گفته خانواده نرگس محمدی، این زندانی سیاسی نیز پس از چند ضربه مشت که از سوی مردان نهادهای نظامی و امنیتی به قفسه سینه او وارد میشود، دچار حمله تنفسی و درد در ناحیه سینه میشود و در حیاطِ زندان روی زمین میافتد.
در بیانیه خانواده محمدی آمده : «در شرایط امنیتی ایجاد شده هیچ اقدامی برای انتقال او به بهداری زندان یا بیمارستان انجام نمیدهند. پزشکِ زندان وارد بند میشود و نرگس اعلام میکند، در اعتراض به ضربوشتم شکایت خواهد کرد.»
طبق این اطلاعات، خانم محمدی به بیمارستان منتقل نشده و تنها یک بار به بهداری زندان و یک بار به بهداری داخل بند مراجعه کرده و در زندان است.
روند اجرای اعدام طی ماههای اخیر افزایش یافته و بنابر برآورد سازمان حقوق بشر ایران، مستقر در نروژ، تنها طی یک ماه پس از انتخاب مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور، دستکم ۸۷ نفر در زندانهای ایران اعدام شدند.
براساس آمار سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال گذشته دستکم ۷۶۷ شهروند از جمله ۲۱ زن و ۲ کودک-مجرم اعدام شدند که از این میزان حکم ۷ نفر در ملاعام به اجرا درآمد.
در سال گذشته ۱۷۲ نفر دیگر هم به اعدام محکوم شدند که ۵ نفر آنها به اعدام در ملاعام محکوم شده بودند.
در همین دوره نیز احکام بدوی ۴۹ نفر دیگر به تایید دیوان عالی کشور رسیده است.
آمار اعدامها در ایران همواره باعث اعتراضات و واکنشهای فراوان افراد و سازمانهای حقوق بشری شده است.
براساس گزارش سازمان عفو بینالملل حدود ۷۵ درصد اعدامهای ثبتشده در سال ۲۰۲۳ در ایران رخ داده است.
Curtezy of respected Site.
سازمان ملل: دستکم ۳۴۵ تن از ابتدای سال ۲۰۲۴ در جمهوری اسلامی اعدام شدهاند
09/08/2024 - 16:03 ۱ دقیقه
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد روز جمعه ۹ اوت هشدار داد که دستکم ۳۴۵ نفر از جمله ۱۵ زن در سال جاری میلادی در ایران اعدام شدهاند. این نهاد سازمان ملل نسبت به این موضوع ابراز نگرانی شدید کرد.
دو روز پیش، سازمان غیردولتی حقوق بشر ایران، مستقر در نروژ، اعلام کرد که ایران روز هفتم اوت ۲۹ نفر از جمله ۲۶ نفر از آنان را در جریان یک اعدام دسته جمعی در زندان قزل حصار کرج به دار آویخته است. به گفته این سازمان غیردولتی، سه نفر دیگر در زندان دیگری در همین شهر اعدام شدند.
این افراد به دلیل قتل، قاچاق مواد مخدر و تجاوز جنسی محکوم شده بودند.
لیز تروسل، یک سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در ژنو گفت: «فولکر ترک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، به شدت از این اخبار نگران است».
او در یک نشست مطبوعاتی سازمان ملل گفت: «این نشان دهنده تعداد هشداردهندهای از اعدامها در این مدت کوتاه است».
او افزود که کمیساریای عالی «اعدام ۳۸ نفر در ماه ژوئیه را تایید» کرده، با این احتساب «تعداد اعدامها در سال جاری به حداقل ۳۴۵ نفر میرسد.»
طبق گزارش سازمان ملل، تقریباً نیمی از اعدامها از آغاز سال ۲۰۲۴ به دلیل جرایم مرتبط با مواد مخدر بوده است.
سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر یادآوری کرد که «اعمال مجازات اعدام برای جرایمی که مربوط به قتل عمدی نیست، با استانداردهای بینالمللی حقوق بشر ناسازگار است».
خانم تروسل گفت با تاکید بر اینکه «در بسیاری از موارد، اعدامهای متعددی بدون اطلاع خانواده زندانی یا وکیل وی انجام شده است»، نسبت به «نبود رویههای مناسب و محاکمه عادلانه» ابراز نگرانی کرد.
سازمان ملل بارها از ایران خواسته است که اعدامها را تعلیق و در نهایت مجازات اعدام را لغو کند.
فعالان حقوق بشر، ایران را به استفاده از مجازات اعدام به عنوان ابزاری برای ارعاب در مواجهه با خیزش سراسری زن، زندگی، آزادی متهم میکنند.
در جریان اعتراضات سراسری این جنبش، چند صد نفر از جمله اعضای نیروهای امنیتی کشته و هزاران نفر دستگیر شدند.
Curtezy of respected Site.
Mass Executions Underway as Islamic Republic Escalates Its Killing Spree
August 7, 2024

36 Executed in Last 24 hours, All Were Marked by Severe Violations of International Law
Global Community Must Forcefully Warn Iran to Stop These Unlawful Hangings
August 7, 2024—The Islamic Republic, already one of the world’s leading executioners, is significantly ramping up its execution of prisoners, in a deeply disturbing surge in hangings that have seen at least 36 individuals unlawfully executed in the last 24 hours.
Since August 6, 29 men, including two Afghan nationals and a member of the Baluch minority, were reportedly executed for murder, drug-related and rape charges in Karaj, Alborz province—26 in Qezel Hesar Prison and three in the city’s Central Prison. In addition, one man was executed in Sabzevar, Khorasan Razavi province, three men were executed in Shiraz, Fars province, and three men were executed in Bandar Abbas, Hormozgan province. These are only the known executions; there are often additional executions that take place without public knowledge.
“These executions by the Islamic Republic are nothing less than state-sanctioned murder—and this is murder on an increasingly mass scale,” said Hadi Ghaemi, executive director of the Center for Human Rights in Iran (CHRI).
“The Islamic Republic is demonstrating a complete disregard for life and the rule of law, and clearly shrugging off the response of the international community,” Ghaemi said.
“All relevant UN bodies and governments worldwide must disabuse the Iranian authorities of the notion that their heinous killings can take place without severe diplomatic and economic consequences—or these hangings will only accelerate,” Ghaemi added.
CHRI calls for an immediate halt to all executions in Iran and the quashing of all existing death sentences, given the profound violations that characterize death penalty cases in Iran.
Executions in Iran deeply violate numerous international laws and standards—they are carried out without any semblance of due process and for crimes that do not meet international thresholds for capital punishment, and the convictions are routinely based on “confessions” extracted under torture.
Since the 2023 “Women, Life, Freedom” protests that swept Iran, executions are now increasingly being used to target protesters and other critics of the state in blatantly unlawful and manufactured political prosecutions.
Just yesterday, on August 6, Reza Rasaei, a 34-year-old who supported his elderly mother and family through beekeeping, and member of the Kurdish and Yaresan minority communities, was executed in connection to the 2022 protests, without providing prior notice to him, his family or his lawyer, Amnesty International reported.
Minorities are disproportionally targeted for the death penalty and executed in Iran, especially the Kurdish and Baluchi minority communities.
There has been a growing outcry in Iran against these surging executions, and this has included a large group of women political prisoners, who, at great risk to themselves, have been protesting these executions from behind their bars.
To protest the execution of Reza Rasaei, prisoners in Evin Prison’s Women’s Ward chanted “Death to the dictator” and “Death to the execution regime” while breaking the door of the guard office, and clashing with the security guards who came to suppress the prisoners. Phone calls and visitations to prisoners in the ward have been cut off, Nobel Peace laureate
Shirin Ebadi reported on August 7.
In an audio file published on the Instagram page of imprisoned Nobel Peace laureate Narges Mohammadi on August 4, at least 37 women political prisoners can be heard chanting against the government and the executions during an overnight sit-in in Tehran’s Evin prison. For their protest, they were denied visitation rights.
The women’s protest at Evin was part of the “No Execution Tuesdays” campaign that has been held every Tuesday since January 2024, in which prisoners in at least 18 prisons across Iran have been holding weekly hunger strikes to protest executions in Iran.
Curtezy of respected Site.
شاهزاده رضا پهلوی در پی اعدام رضا رسایی: «خامنهای ضحاک» انتقام تحقیرش را از مردم ایران میگیرد
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ ایران ۱۹:۵۷
امروز شاهزاده رضا پهلوی شهريار ايران، در پيامی که در فيس بوک وديگر شبکه های رسانه ای پيامی که تنها به اعدام رضا رسائی زندانی کرد اعدام شده اشاره میکرد به اين اعدام اعتراض کرده اند. متن پيام ايشان اين است:
«خامنهای ضحاک، جانِ جوانِ دیگری را گرفت. رهبر زبونِ جمهوری اسلامی، هر بار که ضعف و بیکفایتی خود و رژیمش آشکارتر، و در افکار عمومی داخلی و خارجی تحقیر میشود، از مردم و جوانان بیگناه ایران انتقام میگیرد.»

او با بیان این که رضا رسایی «جوانی میهنپرست از جامعه یارسان ایران بود که در جریان خیزش مهسا همچون هزاران هزار هممیهن خود برای رسیدن به آزادی به خیابان آمد»، اضافه کرد: «اوباش رژیم [جمهوری اسلامی] او را با اتهامات واهی بازداشت کردند.»
شاهزاده رضا پهلوی با یادآوری این که مقامات اطلاعاتی و قضایی جمهوری اسلامی در دو سال گذشته رضا رسایی را «زیر شکنجه و فشار شدید در زندان نگه داشتند»، تأکید کرد که عوامل حکومتی او را «سرانجام بدون اطلاع و حضور خانواده و وکیلش، شبانه به قتل رساندند.»
به تأکید او «رژیم ضدایرانی، حتی برای اجرای حکم اعدام، به قوانین و مقررات فرمایشی خود نیز پایبند نماند.»
شاهزاده رضا پهلوی همچنین افزود: «در اندوهِ رضا رسایی و همدرد خانواده و مادر
داغدارش هستم. از هممیهنانم میخواهم که پشتیبان خانواده او باشند و یاد این جوان
میهنپرست و آزادیخواه را به بهترین شکل گرامی بدارند. راه رضا و همه جاویدنامان
سربلند ایران تا روز آزادی ادامه خواهد داشت)).»
شاهزاده رضا پهلوی به ديگر زندانيان اعدام شده اشاره ای نداشتند. يا از اعدام 22 تن ديگر آگاهی نداشته اند.
Curtezy of respected Site.

فاجعه دیگر در زندانهای حمهوری اسلامی؛ ۲۲ زندانی را در زندان قزلحصار اعدام کردند
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ تهران -- -- ایران ۱۹:۴۹
قوه قضاییه جمهوری اسلامی دستکم ۲۲ زندانی را به صورت گروهی در روز چهارشنبه ۱۷ مرداد در زندان قزلحصار کرج در استان البرز اعدام کرد.
.
بنا بر گزارش وبسایت «هرانا»، ارگان رسانهای مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، این ۲۲ زندانی پیش از این با اتهاماتی در ارتباط با جرایم «قتل، مواد مخدر، و تجاوز» به اعدام محکوم شده بودند.
.
بر پایه این گزارش، هفت تن از این زندانیان در ارتباط با اتهامات مربوط به مواد مخدر، چهار تن با اتهام قتل، سه تبعه افغانستان که به «تجاوز و ورود به عنف» متهم شده بودند، و هفت زندانی سنی مذهب و یک تن دیگر که اتهام آنها نامشخص است، اعدام شدهاند.
.
در این گزارش، هویت شش تن از شهروندان اعدام شده که در ارتباط با مواد مخدر متهم شده بودند، «اسماعیل شرفی، محمد غلامی، عبدالله شهنوازی، شهاب ملکی، رسول (نام خانوادگی نامشخص) و قنبری (نام کوچک نامشخص)» اعلام شده است.
.
این در حالی است که محمود امیری مقدم، مدیر سازمان حقوق بشر ایران، شمار اعدامشدگان روز چهارشنبه را دستکم ۲۹ نفر اعلام کرده و گفته است این افراد در زندان مرکزی کرج و قزلحصار اعدام شدهاند.
.
امروز ۲۹ نفر در زندان قزلحصار و زندان مرکزی کرج اعدام شدند! گزارش بزودی منتشر میشود #نه_به_اعدام
— Mahmood Amiry-Moghaddam (@iranhr) August 7, 2024
.
پیشتر هرانا و سازمان حقوق بشر ایران هشدار داده بودند که بیش از ۲۰ زندانی جرایم عادی برای اجرای اعدام به سلول انفرادی منتقل شدهاند.
Curtezy of respected Site.
حکم اعدام کامران شیخه پس از ۱۵ سال بازداشت اجرا شد
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ تهران ۱۵:۱۶
برخی رسانههای حقوق بشری از اجرای حکم اعدام کامران شیخه، زندانی اهل مهاباد و آخرین متهم پروندهای که سایر متهمان آن نیز پیش از این اعدام شدهاند، خبر میدهند.
بر اساس گزارش پایگاههای خبری ههنگاو و کُردپا، حکم آقای شیخه سحرگاه پنجشنبه چهارم مرداد بعد از سالها حبس به اجرا درآمده است.
سازمان عفو بین الملل اواخر اردیبهشت امسال با اشاره به انتقال کامران شیخه به سلول انفرادی اعلام کرده بود که او در معرض خطر قریبالوقوع اعدام قرار دارد.
پیش از این سازمانهای حقوق بشری هشدار داده بودند که با پایان انتخابات ریاستجمهوری در ایران، احتمال اجرا و صدور احکام اعدام افزایش مییابد.

دستگاه قضایی جمهوری اسلامی پیش از این شش زندانی کُرد دیگر با پروندهٔ مشترک را در فاصله ماههای آبان تا بهمن ۱۴۰۲ اعدام کرده بود؛ موضوعی که انتقاد گسترده نهادهای حقوق بشری بینالمللی را هم در پی داشت.
این هفت نفر آذر سال ۱۳۸۸ به اتهام قتل ماموستا عبدالرحیم تینا، امام جماعت مسجد خلفای راشدین مهاباد که در سال ۱۳۸۷ توسط افراد ناشناس کشته شده بود، بازداشت شدند و ماهها در بازداشتگاه اداره اطلاعات ارومیه تحت بازجویی بودند.
چهار تن از متهمان این پرونده شامل قاسم آبسته، ایوب کریمی، داوود عبداللهی و فرهاد سلیمی در نیمه دوم سال گذشته اعدام شدند و حکم انور خضری و خسرو بشارت هم اردیبهشت ۱۴۰۳ اجرا شد.
نهادهای حقوق بشری بارها در مورد «شکنجه شدید» این زندانیان و اخذ «اعترافات اجباری» از آنها گزارش داده بودند.
متهمان این پرونده در سال ۹۴ در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه با اتهاماتی مانند «اقدام علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام»، «عضویت در گروههای سلفی» و «افساد فیالارض» به اعدام محکوم شدند.
گزارشها حاکی است که دیوان عالی کشور در سال ۹۷ این حکم را نقض کرد، اما در خرداد ۹۸ آنها بار دیگر توسط قاضی صلواتی به اعدام محکوم شدند و دیوان عالی نیز در بهمن همان سال این حکم را تأیید کرد.
سازمان دیدهبان حقوق بشر به تازگی از مسعود پزشکیان، رئیسجمهور منتخب، خواسته است برای ایجاد «تغییرات واقعی» در ایران از توقف احکام اعدام شروع کند.
این در حالی است که در روزهای اخیر، دستگاه قضایی جمهوری اسلامی برای شریفه محمدی، فعال کارگری، و پخشان عزیزی، مددکار اجتماعی و زندانی سیاسی، نیز حکم اعدام صادر کرده است.
اجرای حکم اعدام کامران شیخه و صدور احکام جدید اعدام در حالی صورت گرفته که زندانیان کارزار «سهشنبههای نه به اعدام» در میانهٔ تیرماه و در بیستوچهارمین هفتهٔ اعتصاب غذای خود، در مورد افزایش احتمالی اعدامها پس از انتخابات هشدار داده بودند.
Curtezy of respected Site.
رضا رسایی، زندانی سیاسی کرد اعدام شد
۱۶ امرداد ۱۴۰۳ - ۶ اوت ۲۰۲۴، ۱۰:۳۱ GMT
رضا رسایی زندانی سیاسی کرد و از بازداشتشدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ در ایران اعدام شد. منابع نزدیک به خانواده به بیبیسی فارسی گفتند او در شرایطی امنیتی به خاک سپرده شده است.

این زندانی ۳۴ ساله که از اقلیت یارسان بود روز سوم آذر ۱۴۰۱ به اتهام قتل عمد نادر بیرامی، رئیس اطلاعات سپاه شهرستان صحنه بازداشت شد. آقای رسایی مکررا این اتهام را تکذیب کرده بود.
اکنون منابع نزدیک به خانواده رضا رسایی به بیبیسی گفتهاند او صبح امروز در شرایط امنیتی و در حالی که تنها مادر، خواهر و برادرش اجازه حضور در خاکسپاری داشتند، در قبرستان میناآباد دفن شد.
به گفته این منبع نیروهای امنیتی خانه آنها را زیر نظر گرفتهاند.
درباره اين شخص به برگ 116 همين سايت هم نگاه کنيد Click here
Curtezy of respected Site.
هفت تن از جمله سه زن در زندان بیرجند اعدام شدند
24/07/2024 - 19:41
به گزارش سازمانهای مدافع حقوق بشر، سحرگاه دیروز سه شنبه دوم تیر ماه، هفت زندانی از جمله سه زن، دو شهروند بلوچ و یک شهروند کُرد، در زندان بیرجند اعدام شدند.
توسط:
ناصر اعتمادی
قوۀ قضائیه ایران تا این لحظه نه این خبر را اعلام کرده و نه هویت اعدام شدگان را فاش ساخته است. با این حال، سازمان های مدافع حقوق بشر، وحید وحدانی، ۳۳ ساله شهروند کرد و از اهالی بجنورد، و امیر حمزه براهوییمجرد، شهروند بلوچ از اهالی زابل و ساکن فضلآباد استان گلستان را از جمله اعدام شدگان معرفی کردهاند. همین منابع دلیل اعدام این هفت تن را جرایم مرتبط به مواد مخدر اعلام کردهاند.
از زمان خیزش "زن زندگی آزادی" در ایران شمار اعدامها به ویژه اعدام زنان در این کشور بسیار افزایش یافته است. سردار پاسدار احمد وحیدی، وزیر کشور جمهوری اسلامی (و فرماندۀ پیشین نیروی قدس که به دلیل دست داشتن در کشتار یهودیان آرژانتین در اوایل دهۀ نود میلادی تحت پیگرد بینالمللی قرار دارد) بار دیگر در یک سخنرانی از خیزش زنان و جوانان علیه حجاب اجباری به عنوان "طرح دشمن" یاد کرد و در عین حال از موفقیت جمهوری اسلامی در مهار این خیزش بیسابقه ابراز رضایت نمود.
Curtezy of respected Site.
اجرای دو حکم اعدام طی یک روز در زندان «دیزل آباد» کرمانشاە
امرداد ۱۴۰۳ ۲۰۲۴ يکم
سازمان حقوق بشری هانا خبر داده است که طی روز یکشنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳ حکم اعدام دو زندانی در زندان «دیزل آباد» کرمانشاە اجرایی شده است.
بر اساس این گزارش «خلیل جمالی» و «دانیال کاظمی نژاد» دو زندانی بودند که حکم اعدام آنها بامداد روز یکشنبه ۳۱ تیرماه به اجرا درآمد.
«خلیل جمالی» زندانی اهل «سرپل ذهاب» یکی از دو زندانی اعدام شده دارای سه فرزند بود که دو سال پیش بە اتهام «قتل عمد» بازداشت و پس از محاکمه در دادگاه بە اعدام محکوم شدە بود.
همچنین در همین روز «دانیال کاظمی نژاد» اهل روستای «لُر» از توابع اسلام آباد غرب، به اتهام قتل یک نیروی سپاه پاسداران در زندان «دیزل آباد» کرمانشاە اعدام شد.
او ۱۷ تیر۱۴۰۲ در مرز «قطور» در استان آذربایجان غربی بازداشت و پس از مدتی در دادگاه انقلاب کرمانشاه به اعدام محکوم شد.
Curtezy of respected Site.
|