Holy Crime, crime of clergy, clergical crime, Ecclesiastical crime, spritual,purity, inocent, Iran, Iranian, Persia, Persian Culture, Art, History Land and People, Poetry, religion, Organizations and directories,Daneshjoo, Nothing but Iran


World watched, USA approved, Khomeini killed, Khatami smiled, Khameni ordered in cold blood


Holy Crime, crime of clergy, Ecclesiastical crime,

menu 1
menu 2
menu 3
menu 4
menu 5
menu 6
menu 7
menu 8
menu 9
menu 10
menu 11
 
Select click, browse
Categories above contains criminal scene, viewers discretion is advised. Submenu are opened for your convenience

If you encountered any broken link (s) or errors messages, please e-mail us with the link address or error message.

Views and Comments (multiple pages)

 

























Hanging (Execution) Octobeer, November, December 2018

IRI is the winner of the most execution in less than a year months



This site (holycrime.com) does not in any form support the mentality of minorities, separatists, or ethnic cleansing meddling that may cause separation of any section of Iran. This site believe in one Nation and one Land, Iranians and Iran period.

اعدام "سلطان سکه" به اتهام تشکیل شبکه اخلال در نظام اقتصادی

تاریخ 14.11.2018

وحید مظلومین ملقب به "سلطان سکه" و محمد اسماعیل قاسمی که از او به عنوان "همدست" مظلومین یاد می‌شود، اعدام شدند. آنان به تشکیل شبکه‌ای برای اخلال در بازار ارز و سکه متهم بودند. سایر اعضای این "شبکه" به حبس محکوم شده‌اند.

وحید مظلومین ملقب به سلطان سکه و محمد اسماعیل قاسمی که از او به عنوان همدست مظلومین یاد می‌شود، اعدام شدند
VahidMazlumin-Ghasemi
وحید مظلومین (چپ) و محمد اسماعیل قاسمی

به گزارش رسانه‌های ایران، حکم اعدام وحید مظلومین ملقب به "سلطان سکه" و محمد اسماعیل قاسمی که قوه قضائیه ایران از او به عنوان "همدست" مظلومین نام می‌برد، سحرگاه روز چهارشنبه ۲۳ آبان (۱۴ نوامبر) به اجرا گذاشته شد.

به گزارش میزان (خبرگزاری قوه قضائیه ایران)، وحید مظلومین و محمد اسماعیل قاسمی به اتهام «افساد فی‌الارض از طریق تشکیل شبکه فساد اخلال در نظام اقتصادی و ارزی و پولی کشور با انجام معاملات غیرقانونی و غیرمجاز و قاچاق عمده و کلان ارز و سکه به اعدام محکوم شده بودند.»

حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران بزرگ، روز ۱۳ تیرماه گذشته از دستگیری "سلطان سکه" خبر داده و گفته بود، افراد مرتبط با وحید مظلومین ۵۸ ساله "در طول سال ۹۶ دو تُن سکه از بازار خریداری کرده و سپس با قیمتی که خود تعیین می‌کردند، به فروش رسانده‌اند".

از محمد اسماعیل قاسمی نیز به عنوان یکی دیگر از فروشندگان سکه نام برده می‌شود که در جریان رسیدگی به پرونده موسوم به "اخلالگران اقتصادی" بازداشت شده بود.

غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه، روز ۲۱ مردادماه گذشته از دستگیری ۶۷ مجرم اقتصادی و ممنوع‌الخروج شدن ۱۰۰ نفر از "افراد صاحب سمت" خبر داده بود. اژه‌ای گفته بود، اینها افرادی هستند که با سودجویی، قاچاق، احتکار و گرانفروشی به مردم فشار می‌آورند و "آب به آسیاب دشمن می‌ریزند". او تأکید کرده بود که چند بازپرس ویژه زیر نظر دادستان تهران سرگرم رسیدگی مستمر به مفاسد اقتصادی هستند و دادستان کل کشور ترتیب هماهنگی همه دادسراها و ارجاع پرونده‌ها به تهران را داده است.

سخنگوی قوه قضائیه هشتم مهرماه گذشته نیز گفت که از ۳۵ "مجرم اقتصادی" سه نفر در دادگاه بدوی "مفسد فی‌الارض" شناخته شده و برایشان حکم اعدام صادر شده است. او افزود که ۳۲ مجرم اقتصادی دیگر به حبس محکوم شده‌اند و مدت زمان زندان آنها حداکثر ۲۰ سال زندان است. اژه‌ای سپس در روز ۲۹ مهرماه درباره آخرین وضعیت پرونده موسوم به "پرونده اخلالگران اقتصادی" از تأیید حکم اعدام "سلطان سکه" و یک متهم اقتصادی دیگر خبر داد.

پایگاه اطلاع‌رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران امروز چهارشنبه درباره پرونده "شبکه" وحید مظلومین نوشته است: «بر اساس گزارش بهمن‌ماه سال ۹۶ بانک مرکزی و سپس با گزارشات وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی، تعدادی از عوامل مهم و موثر در اخلال ارزی و تلاطم بازار، از جمله دو مجرم فوق شناسایی و دستگیر شدند.»

همین گزارش مدعی شده است که گرچه "اعضای شبکه" توانسته‌اند "بخشی از اسناد و مدارک جرم را معدوم یا مخفی" کنند، اما "با تحقیقات میدانی و تحقیق از جمعی از متهمین دستگیرشده" مشخص شده است که «شبکه وحید مظلومین از مؤثرترین فعالان غیرمجاز بازار ارز و سکه بوده و با استفاده از حساب‌های بانکی دیگران از چندین سال قبل تا زمان دستگیری فعالیت گسترده غیرمجاز» داشته است.

این گزارش همچنین افزوده است که "شبکه" مزبور "با تبانی بعضی از کارمندان بانک" از حساب بیش از ٤٠ نفر در جهت پوشش فعالیت غیرمجاز ارز و سکه" استفاده کرده‌اند.

به گزارش میزان، «مظلومین با اینکه مجوز خرید و فروش سکه و ارز را نداشته است با ایجاد یک باند سازمان‌یافته بزرگ‌ترین شبکه اخلال ارزی و خرید و فروش بدون مجوز سکه را تشکیل داده و محمد اسماعیل قاسمی معروف به محمد سالم نیز یکی از اعضای این شبکه بوده است و تراکنش مالی شخص اسماعیل قاسمی در این شبکه چهار هزار و ۸۳۴ میلیارد تومان بوده است.»

وحید مظلومین همچنین متهم شده است که «حتی ملاحظه زنان مسن در فامیل را نکرده و از حساب پیرزن ۷۱ ساله مبلغ سه هزار و پانصد میلیارد ریال سوءاستفاده نموده است.»

به گزارش خبرگزاری قوه قضائیه ایران: «در شبکه وحید مظلومین ۱۷۰ هزار تراکنش مالی در قالب ۲۹۰ فقره حساب به مبلغ ۱۴ هزار میلیارد تومان بوده است.»

این گزارش همچنین "رد و بدل کردن غیرواقعی و صرفا شفاهی قیمت ارز و سکه" را از جمله "ویژگی‌های فعالیت مجرمانه" گروه منتسب به وحید مظلومین دانسته و نوشته است که این اقدام "نقش بسزایی در افزایش قیمت" در بازار سکه ارز داشته است.

پایگاه اطلاع‌رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران در بخش دیگری از گزارش خود درباره جزئیات پرونده "سلطان سکه و همدستش"، اعضای این "شبکه" را متهم کرده است که «با خرید و فروش عمده و کلان کاغذی و معاملات فردایی، بازار ارز و سکه را ملتهب نموده و از اقدامات غیرمجاز دیگر این شبکه خروج منابع مالی به صورت غیرقانونی از کشور بوده است.»

طبق همین گزارش: «شعبه چهل و یک دیوان عالی با رسیدگی دادنامه صادره در مورد متهمین، اعدام را تایید نمود و پس از قطعیت حکم وحید مظلومین و محمد اسماعیل قاسمی با رعایت تشریفات قانونی سحرگاه روز چهارشنبه مورخ ۲۳ آبان ۹۷ حکم اعدام با حضور جمعی در تهران به مرحله اجرا در آمد.»

به گزارش خبرگزاری قوه قضائیه ایران، سایر اعضای "شبکه وحید مظلومین" به حبس محکوم شده‌اند.

هم‌زمان با اعلام خبر دستگیری وحید مظلومین در تیرماه گذشته، قیمت سکه طرح جدید با رسیدن به بیش از سه میلیون تومان، به نسبت تیر ۹۶ تا حدود سه برابر افزایش نشان می‌داد. دستگاه قضایی ایران آقای مظلومین و همکاران‌اش را متهم کرده بود که با جمع‌آوری وسیع و "غیرمجاز" سکه و کاهش عرضه آن به بازار در افزایش سرسام‌آور قیمت آن نقش داشته‌اند.

مقام‌های جمهوری اسلامی در عین حال "دشمنان" خارجی را مسئول التهابات شدید بازار ارز و سکه در ایران اعلام کردند و از پیگیرد عوامل داخلی آنها خبر دادند. گرچه پیش‌تر خرید و فروش ارز در ایران با محدودیت‌هایی مواجه شده بود، اما تا پیش از بازداشت "سلطان سکه" خبری از محدودیت یا ممنوعیت معامله سکه طلا منتشر نشده بود.

التهابات شدید بازار ارز ایران و افزایش ناگهانی قیمت دلار و سکه هم‌زمان بود با اعلام خبر قصد دونالد ترامپ بر خروج از برجام و بازگشت مجدد تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی. رئیس جمهوری ایالات متحده ۱۸ اردیبهشت‌ماه گذشته خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران را اعلام کرد.

دور نخست تحریم‌ها ۱۵ مرداد گذشته از جمله در حوزه‌های خرید و تهیه دلار توسط جمهوری اسلامی، تجارت طلا و فلزات گرانبها و خودروسازی آغاز شد و روز ۱۳ آبان‌ماه نیز تحریم‌های آمریکا در حوزه نفت و انرژی و مبادلات بانک مرکزی ایران اجرایی شدند. .

Courtesy of the Respected site-