This site (holycrime.com) does not in any form support the mentality of minorities, separatists, or ethnic
cleansing meddling that may cause separation of any section of Iran. This site
believe in one Nation, one flag and one Land, Iranians and Iran, period.
اين تارنما (جنايت مقدس) به هيچوجه هيچگونه باوری به گروه های اقليت ندارد و پشتيبان تجزيه طلبان و فرقه های نژاد پرستی که به هر ترتيب در تجزيه ايران تلاش میکنند نيست. اين تارنما براين باور است که يک ملت و يک سرزمين با يک پرچم و يک ايران وجود دارد.
حداقل هفت نفر از جمله دو زن در ایران به دار آویخته شدند
تير ۱۴۰۳ -٨ 29 ژوئن
۲۰۲۴
به گزارش سازمان حقوق بشر ایران که مقر آن در نروژ است، هفت نفر در این کشور از جمله دو زن دیروز شنبه بیست و نهم ژوئن اعدام شدند. یکی از زنان به اتهام قاچاق مواد مخدر و دومی به اتهام همسرکشی اعدام شده است.
سازمان حقوق بشر ایران در گزارش خود تصریح کرده است که پروین موسوی، پنجاه و سه ساله و مادر دو فرزند، و پنج تن دیگر همگی به اتهام قاچاق مواد مخدر در زندان ارومیه به دار آویخته شدند. همین گزارش افزوده است که پروین موسوی پیش از اعدام شدن به مدت چهار سال زندانی بود. به گفتۀ یک منبع آگاه پروین موسوی در ازای پانزده یورو یک بستۀ مورفین را به مقصد رسانده بود، بی آن که از محتوی آن با اطلاع باشد.
در نیشابور یک زن بیست و هفت ساله، فاطمه عبداللهی، به اتهام قتل همسرش که از بستگان او بوده به دار آویخته شد. سازمان حقوق بشر ایران در گزارش خود تصریح کرده است که در شش ماه نخست سال جاری میلادی ٢٢٣ نفر در ایران به دار آویخته شدند و تنها در ماه مه گذشته بلافاصله بعد از تعطیلات نوروزی ۵۰ نفر در این کشور اعدام شدند.
سازمان حقوق بشر ایران در گزارشی جداگانه خبر داد که یک جوان بلوچ به نام نصیر رحیمی به اتهام قاچاق مواد مخدر در زندان قاین اعدام شد. همین منبع افزوده است که چهار زندانی دیگر به نامهای مهدی شریفیان، کسری کرمی، هادی رستمی و مهدی شاهیوند، به اتهام سرقت به قطع عضو ( قطع انگشتان دست) در زندان مرکزی ارومیه محکوم شدهاند.
مثله کردن زندانیان به اتهام سرقت مجازاتی رایج در جمهوری اسلامی طی چهار و نیم دهۀ گذشته بوده است، در حالی که این کشور از نظر شاخصهای فساد مالی در بین رهبران سیاسی (کلاهبرداری، سرقت اموال و منابع عمومی...) همواره در صدر جدولهای دولتهای فاسد قرار داشته است.
افزون بر این، جمهوری اسلامی ایران به نسبت جمعیت این کشور مجری بالاترین شمار اعدام ها به ویژه اعدام زنان در جهان است. علاوه بر جرایم سیاسی، قاچاق و توزیع مواد مخدر از نخستین جرایم منتهی به اعدام در ایران به شمار می روند، آنهم باز در کشوری که، به گفتۀ معتبرترین منابع جهانی، حکومتش و به ویژه سپاه پاسداران عمدۀ منابع مالی خود و نیروهای نیابتی خود را از طریق تولید و قاچاق مواد مخدر تأمین می کند و با شبکه های جهانی جنایتکار، توزیع و قاچاق مواد مخدر از جمله در آمریکای جنوبی و اروپا در داد و ستد و همکاری دائمی است
محمود امیری-مقدم، مدیر سازمان حقوق بشر ایران در گفتگو با خبرگزاری فرانسه سکوت جامعۀ جهانی را در قبال اعدامهای بی وقفه در ایران نکوهش کرده و گفته است : کسانی که در ایران اعدام میشوند به گروههای فقیر جامعه متعلق هستند و از محاکمهای عادلانه بهرهمند نیستند.
Curtesy of respected site
اعدام یک زندانی در قزوین
تير ۱۴۰۳ -٨ 24 ژوئن
۲۰۲۴
سازمان حقوق بشر ایران؛ ۴ تیر ۱۴۰۳: حکم یک زندانی بهنام ناطق حسینی که با اتهام قتل عمد به قصاص نفس (اعدام) محکوم شده بود، در زندان مرکزی قزوین به اجرا درآمد.
بنا به اطلاع سازمان حقوق بشر ایران، صبح روز شنبه ۲ تیر ماه، حکم اعدام یک مرد در زندان مرکزی قزوین به اجرا درآمد. این زندانی که هویتش ناطق حسینی، ۳۶ ساله و اهل قزوین احراز شده، با اتهام «قتل عمد» به قصاص نفس محکوم شده بود.
یک منبع مطلع درخصوص اعدام این زندانی به سازمان حقوق بشر ایران گفت: «ناطق حسینی متهم بود که سه سال پیش فردی را به قتل رسانده است. در آن زمان، ناطق هنگام معامله خانه با مقتول درگیر میشود و ناخواسته سر مقتول به دیوار میخورد و فوت میکند. خانواده مقتول خواسته بودند در هنگام اجرای حکم پسر ۷ ساله ناطق نیز حضور داشته باشد. خانواده ناطق نیز به امید اینکه با حضور کودک احتمال رضایت دادنشان بیشتر است، کودک را با خود بردند و در نهایت ناطق در مقابل دیدگان کودک خردسال خود اعدام شد.»
اعدام این زندانی تا لحظه تنظیم این خبر از سوی رسانههای داخل ایران و یا منابع رسمی اعلام نشده است.
عدم درجه بندی برای قتل عمد در ایران باعث میشود هر نوع قتلی فارغ از شدت و ضعف و انگیزه متهم، منجر به صدور حکم اعدام شود.
Curtesy of respected site
دستکم ۱۰ تن در یک روز در شهرهای مختلف ایران اعدام شدند
اردیبهشت ۱۴۰۳ -٨ ۱ مه ۲۰۲۴
سازمانهای حقوق بشری از اعدام دستکم ۹ مرد در زندانهای ارومیه، سلماس، میاندوآب و قم خبر دادهاند. حکم اعدام دو زن در نیشابور و ارومیه نیز اجرا شده است. گفته میشود، در کمتر از پنج ماه ۱۰ زن در ایران اعدام شدهاند.
بنا بر اعلام سازمان حقوق بشر ایران، سحرگاه شنبه ۲۹ اردیبهشت (۱۸ مه) حکم اعدام دست کم شش زندانی در پروندههای جداگانه مرتبط با "مواد مخدر" در زندان مرکزی ارومیه اجرا شده است. در میان اعدامشدگان یک زن به نام پروین موسوی نیز بوده است.
دیگر متهمانی که حکم اعدام آنها اجرا شده است، رامین لوندی ۲۹ ساله، یوسف سعیدیچهره ۳۰ ساله و پرویز میرقاسمی هر سه اهل ارومیه، منصور ناصری ۴۵ ساله و اهل بوکان و زندانی دیگری با نام خانوادگی جبلی، اهل تبریز بودهاند.
یک منبع مطلع در خصوص اعدام این زندانیان به سازمان حقوق بشر ایران گفته است: «پروین موسوی، رامین لوندی، یوسف سعیدی و پرویز میرقاسمی از چهار سال پیش، منصور ناصری از شش سال پیش و جبلی از پنج سال پیش بازداشت و به اعدام محکوم شده بودند.»
اعدام زندانیانی که با اتهامات مربوط به "مواد مخدر" اعدام شدهاند، در چهار سال گذشته بهطور مستمر افزایش شدیدی داشته است.
در سال ۲۰۲۲ بنا بر اعلام سازمانهای حقوق بشری مختلف ۲۵۶ نفر در ایران به اتهام مرتبط با مواد مخدر اعدام شدند. این آمار اما در سال ۲۰۲۳ افزایش یافته و در این ارتباط ۴۷۱ نفر اعدام شدند.
گفتنی است، اعدام این شش زندانی از سوی رسانههای داخل ایران و یا منابع رسمی اعلام نشده است.
سازمان حقوق بشر ایران همچنین اعلام کرده است، پروین موسوی، نهمین زنی است که اعدامش در سال ۲۰۲۴ میلادی به ثبت رسیده است.
اعدام یک زن به اتهام قتل در زندان نیشابور
از سوی دیگر حکم یک متهم به قتل به نام فاطمه عبداللهی نیز در زندان نیشابور در صبح شنبه ۲۹ اردیبهشت اجرا شده است.
فاطمه عبداللهی ۲۷ ساله که دهمین زنی است که در سال جاری میلادی در ایران اعدام شده است، سه سال پیش به اتهام قتل همسر خود بازداشت و به قصاص محکوم شده بود.
یک "کودک مجرم" در میاندوآب اعدام شد
همچنین سازمان حقوق بشری ههنگاو اعلام کرده است، سحرگاه روز شنبه ٢٩ اردیبهشت حکم اعدام رامین سعادت، جوان ۲۰ اهل روستای دولتآباد شهرستان میاندوآب در زندان مرکزی این شهرستان اجرا شده است.
به گفته یک منبع مطلع، حکم اعدام این زندانی در حالی در سن ۲۰ سالگی اجرا شده است که او چهار سال پیش، در ۲۶ آذر ۱۳۹۹ و در سن ۱۷ سالگی به اتهام قتل عمد از سوی دادگاه انقلاب میاندوآب به اعدام محکوم شده بود.
با استناد به آمار ههنگاو، در سال ۲۰۲۳ میلادی حکم اعدام دستکم پنج "کودک مجرم" در زندانهای خرمآباد، چابهار، سبزوار و قزلحصار کرج اجرا شده است.
این احکام در حالی اجرا شده است که کنوانسیون حقوق کودک سازمان ملل صراحتا ممنوعیت استفاده از مجازاتهای سخت، از جمله اعدام برای افراد زیر ۱۸ سال را ممنوع اعلام کرده است.
اعدام مردی که در باشگاه بدنسازی متهم به قتل شده بود
هشتمین متهمی که در روزهای گذشته در ایران اعدام شده است، ناصر عطارد نام دارد که حکمش در زندان مرکزی قم به اجرا درآمده است.
حکم اعدام ناصر عطارد ۳۷ ساله روز سهشنبه ۲۵ اردیبهشت در حالی اجرا شده است که او متهم بود، شش سال پیش در یک باشگاه بدنسازی در یک درگیری مرتکب قتل عمد شده است.حکم اعدام دو زندانی در سلماس اجرا شد
از سوی دیگر بنا بر اعلام سازمان حقوق بشری ههنگاو، حکم اعدام دو زندانی کُرد به نامهای اصغر حاجیزاده و کاوه باشانگر هم سحرگاه شنبه ۲۹ اردیبهشت در زندان مرکزی سلماس اجرا شده است.
اصغر حاجیزاده، اهل سلماس و کاوه باشانگر، اهل مهاباد نیز هر دو در ارتباط با جرایم مربوط به مواد مخدر محکوم به اعدام شده بودند.

انتقال چهار زندانی محکوم به اعدام به سلول انفرادی
اجرای احکام اعدام در روزهای گذشته در ایران در حالی صورت گرفته است که گفته میشود، چهار زندانی از جمله یک تبعه کشور افغانستان که آنها نیز با اتهامات مربوط به مواد مخدر و قتل عمد روبهرو هستند، در زندان مرکزی شیراز (عادلآباد) برای اجرای حکم به سلول انفرادی منتقل شدهاند.
سازمان حقوق بشر ایران، هویت سه تن از این زندانیان را مجتبی جوینده، مصطفی آقایی و نادر قربانی اعلام کرده است. هویت چهارمین زندانی که تبعه کشور افغانستان است، مشخص نیست.
مجتبی جوینده و مصطفی آقایی به اتهام قتل عمد و نادر قربانی و زندانی تبعه افغانستان به اتهام مربوط به مواد مخدر در خطر اجرا شدن حکمشان قرار دارند.
خطر قریبالوقوع اعدام کامران شیخه
سازمان عفو بینالملل همچنین روز گذشته نسبت به خطر قریبالوقوع اعدام کامران شیخه، متهم پروندهای که شش نفر دیگر از آن تاکنون اعدام شدهاند، هشدار داده بود.
عفو بین الملل روز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت در پیامی در شبکه اکس (توییتر سابق) از جامعه جهانی خواست برای توقف اعدامها در ایران، جمهوری اسلامی را تحت فشار قرار دهند.
کامران شیخه ٣٩ ساله، زندانی عقیدتی اهل سنت در ۱۶ آذر ۱۳۸۸ از سوی ماموران امنیتی در شهر مهاباد بازداشت و در اواخر اسفند سال ۱۳۹۴ از سوی دادگاه انقلاب تهران همراه شش همپروندهای خود به اتهامات "افساد فیالارض"، "اقدام علیه امنیت ملی"، "تبلیغ علیه نظام" و "عضویت در گروههای سلفی" به اعدام محکوم شد.
در ماههای اخیر، حکم اعدام دیگر زندانیان عقیدتی این پرونده به اسامی خسرو بشارت، قاسم آبسته، ایوب کریمی، داوود عبداللهی، فرهاد سلیمی و انور خضری نیز اجرا شده بود.
اعدامها در ایران پس از خیزش مردمی شهریور ۱۴۰۱ برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه و خاموش کردن اعتراضات شتاب بیشتری گرفته و حاکمیت از مجازات اعدام بهعنوان ابزاری برای حذف مخالفان سیاسی و ایجاد رعب و وحشت در جامعه و فشار به معترضان استفاده کرده است.
Curtesy of respected site
خسرو بشارت، ششمین متهم پروندهای «غیرشفاف» پس از ۱۴ سال حبس اعدام شد
اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵ مه ۲۰۲۴
نهادهای حقوق بشری کردهای ایران گزارش دادهاند که قوه قضائیه حکم اعدام خسرو بشارت زندانی سُنی کرد را پس از ۱۴ سال حبس، چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ (۱۵ مه ۲۰۲۴) در زندان گوهردشت به اجرا درآورد. همزمان گزارشها حاکی از اعدام دستکم پنج زندانی دیگر در کرج و ایلام است.
خسرو بشارت ششمین نفری است که در ارتباط با یک پرونده که هفت متهم داشت اعدام میشود.

دادگاه انقلاب تهران انور خضری، ایوب کریمی، داود عبداللهی، فرهاد سلیمی، قاسم آبسته، کامران شیخه و خسرو بشارت را به اعدام محکوم کرده بود.
آنها به عضویت در یک «گروه سلفی» و مشارکت در قتل امام جماعت مسجد خلفای راشدین مهاباد متهم شده و به اعدام محکوم شده بودند. این زندانیان بعدتر در نامهها و تماسهایشان با بیرون زندان این اتهامها را رد کرده بودند.
آنها نزدیک به ۱۵ سال قبل بازداشت شدند و ماهها در اداره اطلاعات ارومیه در استان آذربایجان غربی محبوس بودند، جایی که بارها گزارشهایی از بدرفتاری و شکنجه دستگیرشدگان در آن منتشر شده است.
|