|

World watched, USA approved, Khomeini killed, Khatami smiled, Khameni
ordered in cold blood
Holy Crime, crime of clergy, Ecclesiastical crime,
|
|
|
Hanging (Execution) January, February, March 2021
IRI is the winner of the most execution in less than a year
months
|
|
This site (holycrime.com) does not in any form support the mentality of minorities, separatists, or ethnic
cleansing meddling that may cause separation of any section of Iran. This site
believe in one Nation and one Land, Iranians and Iran period.
جاوید دهقان، زندانی سیاسی بلوچ بامداد شنبه اعدام شد
- 30 ژانويه 2021 12 بهمن 2559
مقامهای قضائی ایران از اعدام جاوید دهقان، خبر دادهاند. این زندانی بلوچ به اتهام "محاربه" به اعدام محکوم شده بود. سازمانهای مدافع حقوق بشر خواهان برگزاری محاکمهای عادلانه و شفاف برای او شده بودند.
مقامهای قضائی ایران از اعدام جاوید دهقان، در بامداد شنبه ۱۱ بهمن (۳۰ ژانویه) خبر دادهاند. این زندانی ۳۱ ساله بلوچ در ماه مه ۲۰۱۷ (خرداد ۱۳۹۸) به اتهام "محاربه" به اعدام محکوم شده بود.
بنا به اطلاعیه دادگستری کل استان سیستان و بلوچستان، که در سایت میزان بازتاب یافته است، حکم اعدام "جاوید دهقان خلد" معروف به محمد عمر بامداد شنبه در محوطه زندان زاهدان به اجرا در آمده است.
دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد از مقامهای ایرانی خواسته بود که اعدام جاوید دهقان را متوقف کنند.
سازمان عفو بینالملل نیز با اشاره به کاستیهای جدی در روند دادرسی و محاکمه جاوید دهقان، خواهان انجام محاکمهای عادلانه برای او شده بود.
به گزارش روابط عمومی دادگستری کل استان سیستان و بلوچستان، دهقان "یکی از سرکردههای گروهک وابسته به جیش العدل" بوده که "در "عملیات تروریستی در کوه بیرک ایرانشهر" شرکت داشته است.
گفته میشود که در عملیات یادشده در ۲۰ فروردین ۹۴ دو مأمور سپاه کشته شده و پنج مرزبان ربوده شدند.

جاوید دهقان در ۱۵ خرداد ماه ۱۳۹۴ دستگیر شده بود.
به گفته کمیساریای عالی حقوق بشر در یک ماه و نیم گذشته "دستکم ۲۸ مورد" اعدام در ایران انجام شده است که "از جمله شامل گروههای اقلیت میشود".
Courtesy of the Respected site-
یک کشتیگیر ایرانی دیگر اعدام شد
- 25 ژانويه 2021 هفت بهمن 2559
مهدی علی حسینی، در زندان دزفول اعدام شد. علی حسینی کشتیگیر اهل اندیمشک است که در سال ۹۴ به اتهام قتل بازداشت و به اعدام محکوم شده بود. در طول پنج ماه گذشته این دومین کشتیگیر ایرانی است که اعدام میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی "عصرجنوب"، سحرگاه روز دوشنبه ۶ بهمن (۲۵ ژانویه) حکم اعدام مهدی علی حسینی، کشتیگیر اندیمشکی در زندان دزفول اجرا شد.

مهدی علیحسینی، کشتیگیر فرنگیکار اندیمشکی در سال ۱۳۹۴ در جریان یک درگیری در استان خوزستان به اتهام قتل بازداشت و سپس به قصاص محکوم شده بود.
بستگان و نزدیکان مهدی علیحسینی ۳۰ ساله پیش از اعدام او هشدار داده بودند که حکم اعدام این کشتیگیر فرنگیکار حرفهای در طول روزهای آینده اجرا خواهد شد.
هرانا، ارگان مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران گزارش داد اجرای حکم اعدام این زندانی پیشتر در تاریخ ۲۱ دیماه با کسب مهلت هفت روزه به تعویق افتاده بود.
هرانا مینویسد بنابر گزارش نهادهای بینالمللی، ایران به تناسب سرانه جمعیت و میزان اعدام، رتبه نخست اعدام شهروندان خود در دنیا را دارد.
بر اساس گزارش مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر، در ایران در سال ۲۰۲۰ دستکم ۲۳۶ شهروند اعدام شدند و ۹۵ تن دیگر حکم محکومیت اعدام گرفتهاند. بنا بر همین گزارش، بیش از ۷۲ درصد اعدامهای صورت گرفته در ایران توسط دولت یا نهاد قضایی اطلاع رسانی نمیشوند و نهادهای حقوق بشری آن را اعدام "مخفیانه" میخوانند.
اعدام کشتیگیر اندیمشکی پنج ماه پس از اعدام نوید افکاری کشتیگیر دیگر ایرانی انجام میگیرد که واکنش افکار عمومی جهان را در آن زمان برانگیخت.
گفتنی است یک برادر نوید افکاری به نام وحید افکاری به ۵۴ سال و شش ماه زندان و برادر دیگرش حبیب نیز به ۲۷ سال و سه ماه زندان محکوم شدهاند.
Courtesy of the Respected site-
سه زندانی سنیمذهب در ایران اعدام شدند
- 02 ژانويه 2021 چهارده دی 2559
سه زندانی سنیمذهب به نامهای حمید راست بالا، کبیر سعادت جهانی و محمدعلی آرایش در زندان وکیلآباد مشهد اعدام شدند. هر سه اعدامی اهل استان گلستان بودهاند.
هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران از اعدام ناگهانی سه زندانی سنیمذهب در استان گلستان که محل سکونت ترکمنها و بلوچها است خبر داده است.

این افراد به اتهام "بَغی از طریق عضویت در گروه سَلَفی حزب الفرقان و عضویت در جبهه همبستگی ملی اهل سنت ایران" اعدام شدند.
نسبت دادن اتهام عضویت در گروه "حزب الفرقان" به این شهروندان در حالی بوده است که به گفته این افراد، گروه مذکور از سال ۷۱ الی ۷۶ در ایران فعالیت داشته و اکثر این افراد طی این سالها بصورت میانگین ۱۰ تا ۱۲ ساله بودند.
به نوشته هرانا اجرای ناگهانی حکم اعدام این افراد در شرایطی صورت گرفته است که خانواده آنان از ملاقات آخر محروم بودهاند.
هرانا قبلا در گزارشی از محکومیت این افراد به همراه شش تن دیگر به اعدام از بابت اتهام بغی توسط دادگاه انقلاب مشهد خبر داده بود.
هرانا پیش از این نوشته بود که این افراد روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه به مکان نامعلومی منتقل شده بودند.
طبق گزارش هرانا، حمید راست بالا، کبیر سعادت جهانی و محمدعلی آرایش به همراه فرهاد شاکری، عیسی عیدمحمدی، حکیم عظیم گرگیج، تاج محمد خرمالی، عبدالرحمن گرگیج و حسین وارسته سلیمانی در سال ۱۳۹۴ توسط ماموران اداره اطلاعات بازداشت و به مدت ۱۰ الی ۱۲ ماه در سلولهای انفرادی بازداشتگاه اداره اطلاعات مشهد نگهداری شدند.
اغلب این افراد که از ترکمنها و بلوچهای سنیمذهب هستند در روند دادرسی به وکیل منتخب دسترسی نداشته و از فرصت دفاع عادلانه در دادگاه نیز محروم بودهاند.
بازپرس اول پروندهها قاضی حسن حیدری و بازپرس دوم این پروندهها قاضی بازرگانیمنش بوده است. یک منبع مطلع به هرانا گفته است حسن حیدری، بازپرس اول پرونده "شخصا آنان را با شلاق شکنجه و تهدید میکرده است."
مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان

مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان
انتقاد عبدالحمید از "اعدام جوانان"
اعدام زندانیان سیاسی سنیمذهب اعتراض برخی روحانیان سنی کشور از جمله مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان و حسن گرگیج، امام جمعه اهل سنت آزادشهر استان گلستان را برانگیخته است.
عبدالحمید اخیرا از "اعدام جوانان" انتقاد کرد و گفت بسیاری از افرادی که در کشور اعدام شدهاند جوان بودند. به گفته عبدالحمید این جوانان "قابل تغییر و اصلاح بودند و میشد با گرفتن تعهد و ضمانت و… آنان را آزاد کرد".
امام جمعه اهل سنت زاهدان تاکید کرد "اعدام و حذف فیزیکی افراد تبعات بسیار خطرناکی برای کشور دارد".
"عملی نشدن" وعدههای روحانی در مورد اهل سنت
فشار به اهل سنت در ایران افزایش پیدا کرده و نارضایتی بین آنان روز به روز بیشتر میشود. منتقدان میگویند، تا کنون بسیاری از وعدههای حسن روحانی به اهل سنت نیز عملی نشده و "دولت در تحقق مطالبات اهلسنت کوتاهی کرده است".
شیوا قاسمیپور، سخنگوی فراکسیون اهل سنت در مجلس روز سهشنبه ۹ دی در نشست "فراکسیون اهلسنت مجلس" با جهانگیری، معاوناول رئیسجمهور، علی یونسی، دستیار ویژه رئیسجمهور در امور اهلسنت، و امیری، معاون پارلمانی رئیسجمهور، گفت دولت باید در اندک عمر باقیمانده خود، به وعدههای هشتساله بهویژه در بحث "تصویب تدریس زبان مادری در مدارس و دانشگاهها" و "برخورد با عاملین توهین به اهلسنت بهویژه در رسانه ملی"، جامه عمل بپوشاند.
جهانگیری، معاوناول رئیسجمهور وعده داده است که "مطالبات مطرحشده در جلسه آتی دولت مطرح" شود.
در اعتراضات گسترده دیماه ۱۳۹۶ آمدنیوز از رسانههایی بود که فراخوان به تجمعات اعتراضی را منتشر کرد.
Courtesy of the Respected site-
|
|
|
|