Holy Crime, crime of clergy, clergical crime, Ecclesiastical crime, spritual,purity, inocent, Iran, Iranian, Persia, Persian Culture, Art, History Land and People, Poetry, religion, Organizations and directories,Daneshjoo, Nothing but Iran


World watched, USA approved, Khomeini killed, Khatami smiled, Khameni ordered in cold blood


Holy Crime, crime of clergy, Ecclesiastical crime,

menu 1
menu 2
menu 3
menu 4
menu 5
menu 6
menu 7
menu 8
menu 9
menu 10
menu 11
 
Select click, browse
Categories above contains criminal scene, viewers discretion is advised. Submenu are opened for your convenience

If you encountered any broken link (s) or errors messages, please e-mail us with the link address or error message.

Views and Comments (multiple pages)

 
























Hanging (Execution) October, November, December 2024

IRI is the winner of the most execution in less than a year months



This site (holycrime.com) does not in any form support the mentality of minorities, separatists, or ethnic cleansing meddling that may cause separation of any section of Iran. This site believe in one Nation, one flag and one Land, Iranians and Iran, period.

اين تارنما (جنايت مقدس) به هيچوجه هيچگونه باوری به گروه های اقليت ندارد و پشتيبان تجزيه طلبان و فرقه های نژاد پرستی که به هر ترتيب در تجزيه ايران تلاش میکنند نيست. اين تارنما براين باور است که يک ملت و يک سرزمين با يک پرچم و يک ايران وجود دارد.


حکم اعدام آروین قهرمانی، جوان یهودی متهم به قتل عمد، اجرا شد

دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ تهران ۱۹:۱۴

خبرگزاری «میزان» وابسته به قوه قضائیه جمهوری اسلامی، از اجرای حکم اعدام آروین قهرمانی، جوان یهودی متهم به قتل عمد خبر داد.

بر اساس این گزارش، حمیدرضا کریمی، دادستان کرمانشاه، اجرای این حکم در بامداد روز دوشنبه ۱۴ آبان‌ماه را تأیید کرده است.

به گفته این مقام قضایی، آروین قهرمانی در ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۱ و در پی «یک اختلاف مالی»، مقتول را در خیابان با چندین ضربه چاقو به قتل رسانده بود.

حمیدرضا کریمی با تأکید بر این‌که آروین قهرمانی در زمان ارتکاب قتل ۲۱ سال داشته، گفت او از زمان بازداشت، ارتکاب به قتل را انکار نکرده و در طول بازداشت و دادرسی هم، تلاش‌های وکلا برای جلب رضایت خانواده مقتول به جایی نرسیده است. محکوم شدن یک شهروند یهودی در ایران به اتهامی مانند قتل که به‌ویژه به مرگ یک شهروند مسلمان منجر شده باشد، یک رویداد نادر است
Arvin Ghahremani
رد درخواست اعاده دادرسی آروین قهرمانی،‌ شهروند یهودی محکوم به اعدام

سازمان حقوق بشر ایران پیش از این از قول نزدیکان آقای قهرمانی نوشته بود که «آروین وقتی با سلاح سرد مورد حمله مقتول قرار گرفت سلاح را از دست او گرفت و از خود دفاع کرد. بعد از مجروح‌ شدن آن فرد نیز تلاش کرد تا جان او را نجات دهد».

این نهاد حقوق بشری در ۲۸ اردیبهشت‌ امسال ضمن تأکید بر انتقال آروین (ناتانل) قهرمانی به بند قرنطینه، دربارهٔ احتمال اعدام قریب‌الوقوع این جوان یهودی هشدار داده بود.

سازمان حقوق بشر ایران روز چهارم خردادماه از رد درخواست اعاده دادرسی آقای قهرمانی از سوی دیوان عالی جمهوری اسلامی خبر داد.

این سازمان همچنین به نقل از نزدیکان متهم نوشته بود که وکیل تسخیری آروین از او «دفاع مؤثری» نکرده و مسئله «دفاع مشروع» در پرونده مطرح نشده است.

اعدام یک شهروند یهودی به اتهام قتل یک فرد مسلمان در ایران موضوع نادری است.

اجرای حکم این شهروند یهودی همزمان با اوج‌گیری بی‌سابقه تنش‌ها بین جمهوری اسلامی و اسرائیل واکنش‌های زیادی را برانگیخته است.

موضوع محکومیت آروین قهرمانی به اعدام در طول نزدیک به دو سال گذشته، در رسانه‌ها و جامعه اسرائیل هم بازتاب زیادی داشته است.

روزنامه معاریو در تل‌آویو روز ۱۴ آبان نوشت خانواده آروین و جامعه یهودیان ایران اعدام این جوان ۲۰ ساله را در بامداد دوشنبه تأیید کردند.

معاریو افزود: خانواده مقتول به نام امیر شکری، ۴۰ ساله، از دریافت پولی که از سوی خانواده متهم و مخالفان حکم اعدام برای آروین گردآوری شده بود، خودداری و بر اعدام او اصرار ورزید. سونیا ساداتی، مادر آروین هنگام حکم اولیه اعدام از سازمان‌های حقوق بشری برای کمک به رهایی پسرش از حکم اعدام درخواست کرده بود.

گزارش‌های پیشین نیز حاکی بود که بستگان آروین و مخالفان حکم اعدام در ایران ظاهراً پیشنهادهای متعدد دیگری غیر از پول کلان برای یادبود امیر شکری به خانواده او ارائه کرده و گفته بودند آماده ساختن مسجد، مدرسه و اماکنی برای زنده نگاهداشتن نام شکری هستند.

سازمان حقوق بشر ایران مستقر در نروژ این هفته اعلام کرد جمهوری اسلامی ایران در یک ماه اخیر ۱۶۶ تن را اعدام کرد. جمشید شارمهد، شهروند آلمانی ساکن آمریکا یکی از اعدامی‌های ماه گذشته بود.
Curtezy of respected Site.



جمهوری اسلامی جمشید شارمهد را اعدام کرد

دوشنبه ۲۸ اکتبر ۲۰۲۴ (۷ آبان ۱۴۰۳)

قوه قضائیه جمهوری اسلامی اعلام کرد که جمشید شارمهد، شهروند ایرانی-آلمانی صبح دوشنبه ۷ آبان اعدام شده است. خانواده آقای شارمهد می‌گویند جامعه بین‌الملل و دولت آلمان در تلاش برای آزادی او کوتاهی کرده‌اند.

[[جمهوری اسلامی جمشيد شارمهد را درست در روزی که ايرانيان روز کوروش مینامند ودر ميانه جشن های زادروز شاهان پهلوی اعدام کرد. اورا وابسته به گروه پادشاهی خواه کرده اند. او ارتباطی با پادشاهی خواهی نداشت. اين دهن کجی به جايزه ها یی است که پی در پی به شهريار ايران رضا پهلوی داده شده و گرايش و کشش مردم به سمت وسوی پادشاهی وبازگشت پادشاهی است. ايِن اعدام همانند اعدام های ديگر يک دهن کجی به مردم و نظام مشروطه است- تارنمای جنايت مقدس]]
جمشيد شارمهد
مرکز رسانه قوه قضائیه جمهوری اسلامی با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که "پس از طی روال قانونی و تایید نهایی رای دادگاه در دیوان عالی کشور"، حکم اعدام جمشید شارمهد صبح روز دوشنبه ۲۸ اکتبر (۷ آبان) به اجرا درآمده است.

در این اطلاعیه دادستانی تهران، جمشید شارمهد به عنوان یک عامل آمریکا و اسرائیل معرفی شده است.

جمشید شارمهد که در رسانه‌ها و نهادهای رسمی جمهوری اسلامی عنوان رئیس گروه تندر (رسانه منتسب به انجمن پادشاهی ایران در آمریکا) معرفی شده به اتهام "افساد فی‌الارض از طریق طراحی و هدایت اقدامات تروریستی" به اعدام محکوم شد.

او در مردادماه سال ۱۳۹۹ زمانی که در دبی بسر می‌برد، توسط نیروهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی ربوده و به ایران منتقل شد.

یکی از اتهاماتی که به او نسبت داده شده، انفجار در حسینیه "سیدالشهدای شیراز" است که ۱۴ کشته و ۲۱۵ مجروح بر جای گذاشت.

شارمهد در جلسات دادگاه این اتهام را رد کرد و گفت که "طراح و دستوردهنده اجرای عملیات‌ انفجاری نبوده است". خانواده شارمهد اتهاماتی که به او وارد آمده را "ساختگی" و دادگاهش را "نمایشی" خوانده‌اند.

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان و شماری از مقام‌های ارشد این کشور و همچنین اتحادیه اروپا و سازمان عفو بین‌الملل صدور حکم اعدام برای شارمهد را محکوم کرده و خواستار لغو آن شده بودند.

آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان از تهران خواسته بود که این حکم "کاملا غیرقابل قبول و خودسرانه" را لغو کند.

غزاله شارمهد، دختر جمشید شارمهد که دیوان عالی کشور جمهوری اسلامی حکم اعدام او را تأیید کرده است، ضمن تأیید بر این‌که آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان بیشتر از وزیر خارجه پیشین تلاش به خرج می‌دهد، گفته بود: «متاسفانه، این کافی نیست. متأسفانه، کلمات کافی نیستند.»

غزاله شارمهد روز دوم ماه مه سال جاری (۱۲ اردیبهشت) در گفت‌وگو با رادیو دویچلند فونک خواستار تشدید فشارها شد، زیرا "بدون آن شما به ایران نشان می‌دهید که ما خط قرمز نداریم".

به گزارش خبرگزاری آلمان، او افزود، هنوز هیچ واکنش جدی دولت آلمان که "به هر نحوی رهبری تهران را از اعدام پدرم منع یا منصرف کند" وجود ندارد.

امید می‌رفت که جمشید شارمهد یکی از چندین زندانیانی باشد که میان کشورهای غربی و جمهوری اسلامی مبادله شدند، اما چنین نبود. این امر باعث سرخوردگی خانواده آقای شارمهد از دولت آلمان و کشورهای غربی شد.

Curtezy of respected Site.



جمشید شارمهد اعدام شد

: ۱۹:۵۹ - ۰۷-۰۸-۱۴۰۳

حکم جمشید شارمهد سرکرده گروه تروریستی تندر اجرا شد.

به گزارش میزان، پس از طی روال قانونی و تایید نهایی رای دادگاه در دیوان عالی کشور، حکم جمشید شارمهد سرکرده گروه تروریستی تندر صبح امروز به اجرا درآمد. د.

در این زمینه دادستانی تهران اطلاعیه‌ای صادر کرد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

به استحضار ملت شریف ایران اسلامی، خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران می‌رساند

جمشید شارمهد سرکرده گروهک مزدور انجمن پادشاهی معروف به تندر، سال‌ها به دستور اربابان خود در سازمان‌های جاسوسی غربی، آمریکایی و رژیم کودک‌کش صهیونیستی، عملیات‌های تروریستی متعددی را علیه کشور عزیزمان ایران اسلامی طراحی کرد.

از جمله آن می‌توان به بمب‌گذاری و انفجار حسینیه سیدالشهدا (ع) شیراز اشاره کرد که این اقدام تروریستی منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۲۰۰ نفر از هم‌وطنان عزیزمان شد. این در حالی است که در میان شهدا ۵ زن و کودک خردسال بیگناه نیز به خون خود غلتیدند.

این تروریست جنایت پیشه که با اتهامات متعدد تروریستی تحت تعقیب بین المللی قرار داشت، در حالی مقتدرانه توسط سربازان گمنام امام عصر (عج) به دام افتاد که سال‌ها بعد از قتل عام مردم مظلوم شیراز از میزبانی کشور‌های اروپایی و آمریکا بهره‌مند بود و تحت حمایت و حفاظت پیچیده سرویس‌های اطلاعاتی آنها قرار داشت.

دستگیری این مزدور خودفروخته نشان از اراده و دستان بلند جمهوری اسلامی ایران در تعقیب جنایتکاران و مجرمین و تحقق عدالت علیه دشمنان قسم خورده ایران، حتی در دور دست‌هاست.

پس از سال‌ها شرارت و جنایت‌های گروهک مزدور و تروریستی تندر علیه مردم مظلوم و مقتدر ایران اسلامی در نهایت جمشید شارمهد که عامل شهادت و زخمی شدن صد‌ها ایرانی بیگناه بود با حکم دادگاه صالح محکوم و در تاریخ ۷ آبان ۱۴۰۳ به سزای اعمالش رسید.

بی تردید وعده الهی درخصوص حامیان تروریسم به تحقق خواهد پیوست و این وعده قطعی است.

Curtezy of respected Site.



کرج؛ حکم اعدام دست‌کم دو زندانی به اجرا درآمد

۰۲ آبان ۱۴۰۳

حکم اعدام باباخانی جعفری و محمد کوشکی، دو زندانی اهل کوهدشت و نورآباد استان لرستان که پیشتر به اتهام‌های مربوط به «مواد مخدر» به اعدام محکوم شده بودند در زندان قزلحصار کرج به اجرا درآمد.

بنا به اطلاع شبکه حقوق بشر کردستان، این دو زندانی روز دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ برای اجرای حکم اعدام به سلول انفرادی زندان قزلحصار کرج منتقل و حکم اعدام آنها بامداد روز چهارشنبه ۲ آبان به اجرا درآمد.

باباخانی جعفری، ۶۵ ساله اهل نور‌آباد استان لرستان، حدود ۵ سال پیش به اتهام‌های مربوط به «مواد مخدر» بازداشت و به اعدام محکوم شده بود. همچنین محمد کوشکی، متولد ۱۳۷۵ کوهدشت استان لرستان، در سال ۱۳۹۹ به اتهام‌های مربوط به «مواد مخدر» بازداشت و به اعدام محکوم شده بود.

بر اساس آمار گردآوری شده از سوی شبکه حقوق بشر کردستان، در ماه گذشته ( مهر ۱۴۰۳) دست‌کم ۱۱ زندانی که پیشتر به اتهام‌های مربوط به «مواد مخدر» و «قتل عمد» به اعدام محکوم شده بودند در زندا‌ن‌های کرمانشاه٬ قزلحصار کرج٬ همدان و ارومیه اعدام شدند.
KoushkiBabakhaniOct2024
Curtezy of respected Site.



اجرای حکم اعدام یک مامور انتظامی در زندان مرکزی کرمان

۲۲ مهر ۱۴۰۳،

حکم اعدام یک مامور انتظامی بەنام عمار آسیان، که پیشتر بابت اتهام "قتل عمد سمیه محمودی‌نژاد" توسط دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران به اعدام محکوم شده بود، در زندان مرکزی کرمان اجرا شد.

براساس گزارش رسیده به سازمان حقوق بشری هه‌نگاو، بامداد روز یکشنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۳ (۱۳ اکتبر ۲۰۲۴)، حکم اعدام عمار آسیان، استوار یکم نیروی انتظامی و اهل روستای طرغک شهرستان دهدشت از توابع استان چهارمحال و بختیاری در زندان مرکزی کرمان اجرا شد.
Amarasian2024
به گفته منابع آگاه، این زندانی مهرماه ۱۴۰۱ بدلیل رد درخواستش برای رابطه از سوی یک زن به‌نام سمیه محمودی‌نژاد، مقابل چشمان کودک هشت ساله‌ی این زن، او را به ضرب هشت گلوله‌ در شهرستان قلعه گنج استان کرمان به قتل رسانده بود. وی از دو ماه پیش از این حادثه قربانی را درصورت رد درخواستش به قتل تهدید کرده بود.

قابل ذکر است که، شرط مجازات این فرد در دادسرای نظامی کرمان یک سال زندان، پرداخت دیه و پول طناب دار عنوان شده بود. وی طی مدت بازداشت خود در بند نظامیان زندان شهاب کرمان محبوس بود.

تا زمان تنظیم این گزارش، خبر اعدام این زندانی در رسانه‌های حکومتی بویژه رسانه‌های مرتبط با قوه‌ی قضائیه اعلان نشده است.
Curtezy of respected Site.



یازده نفر به طور همزمان در زندان قزلحصار کرج اعدام شدند

11/10/2024

رسانه‌های حقوق بشری از اعدام دست‌کم ۱۱ نفر طی یک روز در زندان قزلحصار کرج خبر می‌دهند. براساس این گزارش‌ها اعدام‌شدگان دست‌کم ۱۰ مرد و یک زن بوده‌اند.

توسط: ار.اف.ای

براساس گزارش سازمان حقوق بشر ایران این اعدام‌ها سحرگاه چهارشنبه نهم اکتبر/ ۱۸ مهر در زندان قزلحصار کرج صورت گرفته است.

در میان اعدام‌شدگان دو تبعه افغانستان، دو شهروند بلوچ و دو شهروند کرد بودند و اتهامات آنها مرتبط با قتل عمد، تجاوز به عنف و همچنین اتهامات مربوط به مواد مخدر بوده است.

خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران هم نوشت که از میان این افراد احمد نارویی، محمد نارویی و کامران سقایی برای اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر توسط دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده بودند.

همچنین دادگاه کیفری، دو زندانی اعدام شده دیگر را نیز برای اتهام قتل به اعدام محکوم کرده بود.

این خبرگزاری هویت یکی از این افراد را آرمان هدایتی اعلام کرد.

هرانا همچنین از اعدام دو زندانی در روز چهارشنبه در زندان چوبیندر قزوین خبر داده است.

اتهام این افراد قتل بوده است.

هرانا همچنین از اجرای حکم اعدام دو زندانی در زندان ارومیه خبر داد که پیشتر به دلیل جرائم غیرسیاسی از جمله اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر محکوم شده بودند.

این اعدام‌ها بامداد پنجشنبه ۱۹ مهر صورت گرفته است.

آمارهای سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران نشان می‌دهد که طی بازه زمانی دهم اکتبر ۲۰۲۳ تا هشتم اکتبر ۲۰۲۴ یعنی یک سال گذشته دست‌کم ۸۱۱ شهروند شامل ۴ کودک- مجرم در زندان‌های ایران اعدام شدند. این رقم در مقایسه با زمان مشابه در سال قبل از آن بیش از ۲۳ درصد افزایش داشته است.

حکم اعدام چهار نفر از این افراد نیز در ملاعام اجرا شده است.

همچنین در این بازه زمانی ۱۸۶ نفر دیگر به اعدام محکوم شدند که شامل صدور ۳ حکم اعدام در ملاعام بوده است.

سازمان حقوق بشر ایران نیز اعلام کرده که در سال ۲۰۲۴ تاکنون ۵۳۰ اعدام صورت گرفته که از میان آنها یک نفر زیر هجده سال داشته است. همچنین در میان اعدام شدگان ۱۹ زن نیز بوده‌اند.

از سال ۲۰۱۰ نیز کل اعدام‌های صورت گرفته در ایران حدود ۸ هزار و ۳۵۹ مورد بوده است.
Curtezy of respected Site.



اجرای حکم اعدام ۲ متجاوز به عنف در کرمان

منتشر شده در: ۱۰ مهر ۱۴۰۳، - October 01 2024

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی با اعلام این خبر، بیان کرد: رسیدگی به موقع و مطابق مقررات قانونی به این گونه اتهام‌های ضدامنیتی و مجازات مجرمان، در تسکین آلام و دردهای شهروندان آسیب‌دیده از این جرایم مؤثر رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه در خرداد ماه سال ١۴٠٢، در پی چند مورد تعرض از سوی افرادی ناشناس در محور هفت باغ، شناسایی و دستگیری متهمین در دستور کار دستگاه قضائی و مأموران انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی قرار گرفت و متهمین این پرونده در کمترین زمان ممکن توسط ضابطین قضائی شناسایی و دستگیر شدند.

وی ادامه داد: این پرونده ۳ متهم داشت و دلیل اصلی ارتکاب جرم در این پرونده تعرض به نوامیس مردم به ویژه افراد و زوج‌های جوان بوده است.

حمیدی ادامه داد: «متهم ردیف اول» این پرونده از حیث ارتکاب ۲ فقره تجاوز به عنف و سرقت مقرون به آزار، «متهم ردیف دوم» این پرونده از حیث ارتکاب ٢ فقره تجاوز به عنف و سرقت مقرون به آزار و بر اساس مستندات پرونده در شعبه دوم کیفری یک استان به اعدام محکوم شدند.

وی با تاکید بر اینکه دادگاه متهمان این پرونده با حضور وکلای آن‌ها و رعایت تمام موازین قانونی و آئین دادرسی کیفری برگزار شده است، گفت: حکم صادره از سوی دادگاه، سپس از تأیید در دیوان عالی کشور اجرا شد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به مقوله جرم تعرض به عنف توأم با سرقت و غیرقابل تحمل بودن این قبیل جرایم نه برای شهروندان و نه برای ما به عنوان مسئولان، اظهار کرد: دستگاه قضائی با آرا قاطع خود و مدافعین امنیت مردم در دستگاه‌های امنیتی و فراجا با برخورد قاطع و قانونی با مجرمان، همواره به صورت عملی و در میدان از جان و مال و ناموس مردم دفاع می‌کنند.

وی با بیان اینکه پرونده مذکور در کمترین زمان ممکن با دقت کامل و مطابق تشریفات قانونی رسیدگی و منجر به صدور حکم و اجرای مجازات شد، افزود: انتشار این خبر شنیع تجاوز به عنف طی سال گذشته باعث تأسف و تأثر زیادی بین مردم استان شد و رسیدگی به موقع به این گونه اتهام‌های ضدامنیتی و مجازات مجرمان هم در تسکین آلام و دردهای شهروندان آسیب‌دیده از این جرایم مؤثر است و هم از تجری و گستاخ شدن دیگر افراد مستعد برای ارتکاب جرایم این چنینی جلوگیری خواهد کرد تا از این طریق، کشور و سرزمین اسلامی‌مان از گزند چنین آسیب‌های اجتماعی مصون بماند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: در خصوص متهم سوم پرونده به دلیل ارسال پرونده به دیوان عالی کشور به جهت رفع ابهام، پس از نظر دیوان عالی کشور، بر اساس آخرین تصمیمات قضائی اقدام خواهد شد.
Curtezy of respected Site.



اعدام چندین تن طی دو روز گذشته در جمهوری اسلامی (ایران)

منتشر شده در: 01/10/2024 - 14:37-

با وجود هشدارهای سازمان‌های حقوق بشر بین‌المللی درباره ادامه روند اعدام‌ها در ایران، گزارش‌ها حاکی از این است که طی دو روز گذشته چندین نفر در شهرهای مختلف اعدام شدند. همچنین دو نفر به اتهام «محاربه» در ملا‌ء عام اعدام شدند.

سازمان حقوق بشری هه‌نگاو اعلام کرد که روز سه‌شنبه دهم مهرماه حکم اعدام دو زندانی که پیش از این برای اتهام "تجاوز به عنف" به اعدام محکوم شده بود در زندان مرکزی کرمان اجرا شد.

رسانه‌های حکومتی از جمله رسانه میزان وابسته به دستگاه قضایی، بدون اشاره به هویت این دو زندانی و جزئیات پرونده، در این مورد به نقل از مقامات حکومتی نوشتند که آن‌ها خردادماه سال گذشته در منطقه هفت باغ کرمان به اتهام تجاوز به عنف بازداشت و سپس به اعدام محکوم شده‌اند.

به نوشته این رسانه‌ها، حکم متهم سوم نیز پس از اقدام دیوانی عالی در مورد وضعیت "رفع ابهام" در پرونده صادر خواهد شد.

همچنین در همین روز حکم اعدام میثم مظفری ٣٤ سالە در زندان مرکزی کاشان بە اجرا در آمدە است.

به گفته منابع مطلع، میثم مظفری اهل کاشان سە سال پیش با اتهام حمل مواد مخدر بازداشت و بە اعدام محکوم شدە بود. وی پیش از بازداشت در یکی از روستاهای حومە کاشان بە دامداری مشغول بودە است.

تا زمان تنظیم این گزارش، خبر اعدام این زندانی از سوی رسانەها بە ویژە رسانەهای قوە قضاییە جمهوری اسلامی ایران، منتشر نشدە است.

از سوی دیگر حکم اعدام یک زندانی بلوچ به نام دستگیر ساسولی که پیشتر از بابت اتهام جرایم مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده بود، در زندان مرکزی سمنان به اجرا درآمد. هم زمان یک زندانی اهل یزد نیز با هویت ناصر جمشیدی اهل یزد به همین اتهام اجرا شده است.

خبر اعدام این دو زندانی نیز تاکنون از سوی رسانه‌های رسمی جمهوری اسلامی اعلام نشده است.

همچنین خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضائیه از اعدام دو نفر به اتهام محاربه در ملاءعام در خمین خبر داد.

این دو تن، بامداد دوشنبه نهم مهر به‌اتهام «سرقت مسلحانه و کشتن ستوان دوم مرتضی براتی»، در خمین به دار آویخته شدند.

گفتنی است تازه‌ترین گزارش‌ها از وضعیت حقوق بشر در ایران حاکی از «نقض گسترده» حقوق بشر در زمینه‌های مختلف طی شهریور ماه گذشته و ابراز نگرانی نهادهای حقوق بشری از این وضعیت است. براساس این گزارش طی یک ماه گذشته دست‌کم ۵۲ نفر در ایران اعدام شدند و بیش از ۵۶ مورد حکم اعدام طی یک ماه صادر شده است.


Curtezy of respected Site.



Iran executes 2 men in public over killing of police officer

CBS - Mon, September 30, 2024 at 8:14 AM EDT·1 min read

Iranian authorities on Monday executed two men in public over the killing of a police officer during an armed robbery in central Iran, according to the judiciary.

"The death sentence of two armed robbers was carried out this morning in the city of Khomein" in the central Markazi province, the judiciary's Mizan Online reported, citing the local prosecutor.

According to the report, the sentence was carried out in public on Monday morning.

Iran, which performs death sentences by hanging, rarely executes convicts in public.

The two convicts shot dead a police officer almost four years ago while attempting to flee after clashes with law enforcement, Mizan reported.

Iran carries out the highest number of executions annually after China, according to rights groups including Amnesty International. The number of executions was 2023 is the highest recorded since 2015 and marked a 48% increase from 2022 and a 172% increase from 2021, Amnesty said.

According to Human Rights Watch, Iran executed at least 87 people last month, including 29 in one day.

"The Iranian authorities are carrying out an egregious execution spree while trumpeting their recent presidential elections as evidence of genuine change," said Nahid Naghshbandi, acting Iran researcher at Human Rights Watch.

The Islamic republic uses capital punishment for major crimes including murder and drug trafficking, as well as rape and sexual assault cases.


Curtezy of respected Site.