Holy Crime, crime of clergy, clergical crime, Ecclesiastical crime, spritual,purity, inocent, Iran, Iranian, Persia, Persian Culture, Art, History Land and People, Poetry, religion, Organizations and directories,Daneshjoo, Nothing but Iran

Old generation destroy, future generation brain washed!!


Vanished fine men in 1979

Holy Crime, crime of clergy, Ecclesiastical crime,
menu 1
menu 2
menu 3
menu 4
menu 5
menu 6
menu 7
menu 8
menu 9
menu 10
menu 11
 
Select click, browse
Categories above contains criminal scene, viewers discretion is advised. Submenu are opened for your convenience

If you encountered any broken link (s) or errors messages, please e-mail us with the link address or error message.

Views and Comments (multiple pages)

 



















Executed with no chance to trial
Generals

Moghadam

General Nasser Moghadam

«تیمسار سپهبد مقدم فارغ‌التحصیل دانشکده افسری و دانشگاه و فرماندهی عالی ستاد مشترک است و در رشته حقوق قضایی از دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شده و مشاغل مختلف نظامی را طی کرده که مهم‌ترین آن فرماندهی یگان‌های مختلف رزمی پشتیبانی رزمی در نیروی زمینی و همچنین انجام وظیفه در دفتر ویژه اطلاعات بود. آخرین شغل وی ریاست اداره دوم ستاد بزرگ ارتشتاران بود. تیمسار مقدم دارای نشان لیاقت درجه ۲ - نشان تاج، نشان خدمت درجه یک، نشان درجه یک کوشش شهربانی، نشان افتخار درجه یک، نشان درجه ۲ همایون و چند فقره دیگر نشان‌های مختلف نیروهای مسلح شاهنشاهی و کشورهای دیگر و آجودان مخصوص شاهنشاه آریامهر می‌باشد.»

بدین ترتیب تيمسار ناصر مقدم شصت ساله جانشین نعمت‌الله نصیری شد. روزنامه اطلاعات درباره مقصد بعدی نصیری بعد از برکناری از ساواک نوشته بود: «همانطوری که دیروز اطلاع دادیم تیمسار ارتشبد نصیری رییس سابق سازمان امنیت به سمت سفیر شاهنشاه آریامهر به پاکستان می‌رود. گفته می‌شود تیمسار ارتشبد نصیری طی هفته آینده به حضور شاهنشاه آریامهر معرفی شده و سپس عازم اسلام‌آباد خواهد شد. تیمسار ارتشبد نصیری مدت ۱۴ سال مقام ریاست سازمان امنیت کشور را به عهده داشت.»

تيمسار ناصر مقدم فرزند یعقوب در سال ۱۲۹۷ متولد شد. نام خانوادگی وی در آغاز «مقدم چهار گریل ‌اصل» بود که پس از مدتی به مقدم‌راد و نهایتاً به مقدم تغییر پیدا کرد. همچنان که از نوشته‌های خود او برمی‌آید تا سن ده سالگی تحت تکفل پدر زندگی می‌کرده و از آن پس دایی‌اش حسین مقدم عهده‌دار وظیفه نگهداری او شد و چنانکه خود او ذکر کرده است گویا تا سال ۱۳۳۴ هم هنوز در منزل دایی‌اش زندگی می‌کرد و از آن پس به منزل شخصی‌اش در زرگنده نقل مکان پیدا کرد.

مقدم تحصیلات ابتدایی و مقدماتی خود را از سال ۱۳۰۷ به ترتیب در دبستان‌های کمالیه و علامه سپری کرد و در سال ۱۳۱۳ وارد دبیرستان نظام در تهران شده و به سال ۱۳۱۹ از این دبیرستان فارغ‌التحصیل شده و دیپلم گرفت. ناصر طی سال‌های ۲۱ـ۱۳۱۹ در دانشکدهٔ افسری تحصیل کرد و با درجه ستوان دومی فارغ‌التحصیل شد. وی چند سال بعد از دانشکده حقوق دانشگاه تهران نیز لیسانس قضایی و حقوق گرفت. او که تمام دوران تحصیل و آموزش‌های نظامی و اطلاعاتی و امنیتی‌اش را در ایران سپری کرد با زبان فرانسه و انگلیسی آشنایی یافت.

تيمسار ناصر مقدم در ۱۲ شهریور ۱۳۲۹ با فرانک سلیمانی ازدواج کرد و از او دارای سه فرزند شد. اولین فرزند او خسرو، در سال ۱۳۳۲ متولد شد و دو فرزند دیگرش نادر و نامور به ترتیب طی سال‌های ۱۳۳۴ و ۱۳۳۷ متولد شدند. چنانکه از جدول وضعیت خدمتی وی بر می‌آید او از فروردین ۱۳۲۱ که در دانشکده افسری با درجه ستوان دومی فارغ‌التحصیل شد تا اول شهریور۱۳۴۳ در مناصب و موقعیت‌های مختلف و در واحدهای زیر خدمت می‌کرد: لشکر ۲ مرکز، اداره بازرسی ارتش، اداره موتوری ارتش، دانشکده افسری، لشکر ۱۰ خراسان، لشکر گارد شاهنشاهی، ستاد ارتش، لشکر ۵ لرستان، وزارت دفاع، دادستانی ارتش، دانشگاه نظامی، اداره دادرسی ارتش، دانشگاه جنگ، کارگزینی ارتش، گارد شاهنشاهی و آجودانی نیروهای مسلح.

او پس از پیروزی انقلاب ایران دستگیر و به رغم تلاش‌های مهدی بازرگان، نخست‌وزیر دولت موقت، در ۲۲ فروردین ۱۳۵۸ اعدام شد.




When knife cuts...
Crime Front Page| Foreword | Are We Ambitious|
Islam and Flogging!| Terrors | Stoning|
Criminals| Documents | Torture | International Crime|
Terms and Conditions|
Contact Us | Other links


Copyright 2003- 2024



Next