Holy Crime, crime of clergy, clergical crime, Ecclesiastical crime, spritual,purity, inocent, Iran, Iranian, Persia, Persian Culture, Art, History Land and People, Poetry, religion, Organizations and directories,Daneshjoo, Nothing but Iran


World watched, USA approved, Khomeini killed, Khatami smiled, Khameni ordered in cold blood


Holy Crime, crime of clergy, Ecclesiastical crime,

menu 1
menu 2
menu 3
menu 4
menu 5
menu 6
menu 7
menu 8
menu 9
menu 10
menu 11
When Knife Cuts its handle
Crime & Koran
Fore Word
Are We Ambitious
Khomeini's mausoleum
 

Your discretion is advised

Most of the following pages contains crime scenes. Slow modem users' patience is advised.

You know of Holly Crime?

Please e-mail us links or news you know of for this section.

Dialogue of civilization continues.

An ancient land occupied by Arab-Strangers

Active Crime of Mullahs

If you have picture or document please send in.

Terror, Terror

Blood Thirsty Mullahs are at work since 1970

For List of Stoned

Go to Most Horrible crime above click next

To read more News/Document

Click documents or click Next

 
Select click, browse
Categories above contains criminal scene, viewers discretion is advised. Submenu are opened for your convenience

If you encountered any broken link (s) or errors messages, please e-mail us with the link address or error message.

Views and Comments (multiple pages)

 
























Hanging (Execution) January, February, March 2025

IRI is the winner of the most execution in less than a year months



This site (holycrime.com) does not in any form support the mentality of minorities, separatists, or ethnic cleansing meddling that may cause separation of any section of Iran. This site believe in one Nation, one flag and one Land, Iranians and Iran, period.

اين تارنما (جنايت مقدس) به هيچوجه هيچگونه باوری به گروه های اقليت ندارد و پشتيبان تجزيه طلبان و فرقه های نژاد پرستی که به هر ترتيب در تجزيه ايران تلاش میکنند نيست. اين تارنما براين باور است که يک ملت و يک سرزمين با يک پرچم و يک ايران وجود دارد.


ادامه روند اعدام‌های بی‌توقف در جمهوری اسلامی [ايران]

: 09/01/2025 - 14:38

با وجود اعتراض سازمان‌های حقوق بشری مختلف به وضعیت اعدام‌ها در ایران ددر سال جدید میلادی و طی یک هفته گذشته چندین نفر در زندان‌های ایران اعدام شدند. همچنین روز چهارشنبه ۱۹دی ماه حکم اعدام پخشان عزیزی، مددکار اجتماعی و فعال مدنی در دیوانعالی کشور خبر داد. خبرگزاری هرانا، سازمان حقوق بشر ایران از افزایش شمار اعدام‌شدگان در زندان قزلحصار کرج به ۵ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

از این زندانیان دو نفر تبعه کشور افغانستان بوده‌اند.

این افراد به اتهامات مرتبط با مواد مخدر و قتل محکوم شده بودند.

این خبرگزاری همچنین از اعدام یک زندانی در زندان ساری در سحرگاه چهارشنبه ۱۹ دی ماه خبر داد.

میلاد بائو چهار سال پیش به اتهام قتل طی یک نزاع خیابانی بازداشت شده بود.

روز سه‌شنبه ۱۸ دی ماه نیز دست‌کم ۴ نفر در زندان دیزل آباد کرمانشاه اعدام شدند.

در روزهای گذشته همچنین حکم یک زندانی که پیشتر به اتهام قتل محکوم شده بود در زندان قم اجرا شد.

از سوی دیگر روز چهارشنبه ۱۹ دی ماه امیر رئیسیان، وکیل دادگستری از تائید حکم اعدام پخشان عزیزی، مددکار اجتماعی و فعال مدتی در دیوانعالی کشور خبر داد.

پخشان عزیزی، مددکار اجتماعی و فعال مدتی اوایل مرداد امسال توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «بغی» از طریق «عضویت در گروه‌هایی که در برابر حکومت اسلامی قیام مسلحانه کرده‌اند» به اعدام محکوم شد.

پخشان عزیزی پیش از دستگیری مدتی به عنوان مددکار به کردستان سوریه برای کمک به /آوارگان رفته بود.

آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران طی بازه زمانی اول ژانویه ۲۰۲۴ تا ۲۰ دسامبر همان سال دست‌کم ۹۳۰ زندانی شامل ۵ کودک مجرم در زندان‌های ایران اعدام شدند.

این رقتم در مقایسه با زمان مشابه در سال پیش از آن بیش از ۲۴ درصد افزایش داشته است.

از این میزان حکم ۴ نفر در ملاعام اجرا شده است.

همچنین در این مدت ۲۱۴ نفر دیگر به اعدام محکوم شدند و احکام بدوی ۵۴ نفر دیگر نیز به تائید دیوان عالی کشور رسیده است.
Curtezy of respected Site.



در سال گذشتۀ میلادی دست کم ٣١ زن درجمهوری اسلامی [ايران] اعدام شدند

: 06/01/2025 - 14:21

بر اساس گزارش سازمان حقوق بشر ایران، مقامات تهران در سال گذشتۀ میلادی دست کم ٣١ زن را اعدام کرده اند که از سال ٢٠٠٨ به این سو بی سابقه بوده است. مدیر این سازمان، محمود امیری-مقدم از اعدام زنان در ایران به عنوان یکی از شاخص‌ها مهم خشونت و خصلت غیرانسانی اعدام در جمهوری اسلامی یاد کرده و افزوده است که اعدام زنان در ایران نشان می‌دهد که تا کجا تبعیض و نابرابری جنسیتی در سیستم قضائیه جمهوری اسلامی ریشه دارند.

به گفتۀ این سازمان، جمهوری اسلامی در چهارده سال گذشته ٢٤١ زنان را با استناد به جرایم قتل و مواد مخدر اعدام کرده، در حالی که شمار بالایی از زنان اعدام شده قربانیان خشونت‌های خانوادگی و سوءاستفاده‌های جنسی بوده‌اند و اغلب آنان نیز از سر ناامیدی و سرخوردگی مرتکب بزه شده‌اند.

سازمان حقوق بشر ایران به نمونۀ زهرا اسماعیلی اشاره کرده که مجبور به ازدواج با یک کارمند وزارت اطلاعات ایران شد پس از آنکه مأمور اطلاعاتی رژیم اسلامی به قربانی تجاوز و وی را باردار کرده بود. دستگاه قضایی جمهوری اسلامی زهرا اسماعیلی را به اتهام قتل همسر به اعدام محکوم کرد و مادر شوهر قربانی شخصاً حکم اعدام را اجرا نمود. وکیل زهرا اسماعیلی بعداً فاش کرد که موکل وی با مشاهدۀ اعدام گروهی از افراد دچار ایست قلبی شد و جان داد، ولی مقامات جمهوری اسلامی جسم بی‌جان وی را به دار آویختند.

به گفتۀ سازمان حقوق بشر ایران یکی دیگر از موارد اعدام زنان در ایران ریحانه جباری است که به اتهام قتل یک مأمور اطلاعاتی رژیم اسلامی به اعدام محکوم شد. مأمور اطلاعاتی حکومت ایران کوشیده بود به ریحانه جباری تجاوز کند. اعدام ریحانه جابری موضوع یک مستند تحت عنوان "هفت زمستان در تهران" شد که در سال ٢٠٢٣ در جشنواره فیلم برلین به نمایش درآمد.
Curtezy of respected Site.



بیش از هزار تن درجمهوری اسلامی [ايران] در سال گذشته اعدام شدند

: 04/01/2025 - 10:56

به گزارش سازمان حقوق بشر ایران، رژیم اسلامی تهران در سال گذشته میلادی بیش از هزار نفر از جمله ٧ کودک، ۳٤ زن و ۱۱٩ تن از مردم بلوچ را اعدام کرده است.

به این ترتیب، شمار اعدام‌ها در سال گذشتۀ میلادی در ایران ۱٦ درصد نسبت به سال ٢٠٢۳ افزایش یافته و این افزایش با شکست‌ها و تشدید بحران‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران همزمان بوده است : دست‌کم ٤٧ درصد اعدام‌های جمهوری اسلامی در سه ماهۀ آخر سال گذشته میلادی صورت گرفته‌اند، یعنی دوره‌ای که رژیم تهران با بیشترین تنش‌ها و شکست‌ها در داخل و خارج از کشور روبرو بوده است.

این گرایش با آغاز سال جدید میلادی نیز ادامه داشته است به طوری که در اول ژانویه سال جدید میلادی مقامات ایران دوازده زندانی را در زندان‌های قزل‌حصار، بندر عباس، یاسوج و ملایر اعدام کردند. بیش از نیمی از قربانیان اعدام‌ها در سال گذشته در ایران (٥٠٢ نفر) متهمان جرایم مربوط به مواد مخدر بوده‌اند.

در این حال، جمهوری اسلامی علاوه بر اعدام‌ها، مجازات‌های بیرحمانه و وحشیانه‌‌ای نظیر قطع کردن انگشتان زندانیان یا سرکوب معترضان در خیابان‌ها را ادامه داده است. به گزارش "عصر ایران" سایت خبری وابسته به رژیم اسلامی تهران، در دسامبر گذشته قوۀ قضائیه جمهوری اسلامی ایران با بیهوش کردن یکی زندانی پیش از قطع کردن انگشتان وی موافقت کرد.

با این حال، سازمان حقوق بشر ایران که مقر آن در ژنو است در گزارش خود شمار اعدام‌ها در ایران را در سال گذشته بیش از ۱٠٠٠ تن برآورد کرده و افزوده است که شماری از اعدام‌ها در این کشور به صورت مخفیانه صورت گرفته‌اند.
Curtezy of respected Site.



گزارش منابع خبری از اعدام دست‌کم ۲۲ زندانی در جمهوری اسلامی

پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ ایران ۲۱:۲۱

منابع خبری و حقوق بشری روز پنجشنبه ۱۳ دی گزارش دادند که مقامات قضایی جمهوری اسلامی در روزهای گذشته دست‌کم ۲۲ زندانی را در شهرهای مختلف ایران اعدام کرده‌اند.

بر اساس گزارش هرانا، مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، قوه قضاییه جمهوری اسلامی روز سه‌شنبه ۱۱ دی سه زندانی را در ارتباط با اتهامات مربوط به مواد مخدر و قتل در زندان چوبین‌در قزوین اعدام کردند.

این نهاد حقوق بشری نام یکی از اعدام‌شدگان را امیر محمدی اعلام کرد و گفت که هویت دو تن دیگر هنوز «در دست بررسی است.»

بنا بر گزارش هرانا، در نخستین روز از سال نو میلادی «دست‌کم ۱۵ زندانی در زندان‌های مختلف ایران» از جمله در زندان‌های ملایر، بندرعباس، یاسوج، و قزل‌حصار استان البرز به دست مقامات قضایی جمهوری اسلامی اعدام شدند.

در این گزارش عنوان شد که «۱۰ زندانی در زندان قزل‌حصار»، یک تن در ملایر، سه تن در بندرعباس، و یک تن در یاسوج اعدام شده‌اند.

این نهاد حقوق بشری هویت دو تن از ۱۰ زندانی اعدام شده در کرج را «محمدحسین محمدی‌فر و یک تبعه افغانستانی به نام پاشا» اعلام کرد و نوشت که اعدام این دو زندانی در ارتباط با مواد مخدر بوده است.

بر اساس این گزارش، هشت زندانی دیگر در ارتباط با پرونده‌هایی با اتهام قتل اعدام شده‌اند.

خبرگزاری حکومتی رکنا، صبح پنجشنبه، هویت سه تن از اعدام‌شدگان با اتهام قتل در زندان قزل‌حصار را با هویت «ارشیا، متولد دهه ۸۰»، «امیر، تبعه افغانستان»، و «یک زندانی که داماد خانواده خود را به دلیل اختلافات ارثی به قتل رسانده بود»، اعلام کرده است.

زندان قزل‌حصار کرج از سوی ایالات متحده تحریم شد

سازمان حقوق بشر ایران هم روز پنجشنبه اعلام کرد که قوه قضاییه جمهوری اسلامی دست‌کم پنج زندانی از جمله سه تبعه افغانستان را سحرگاه چهارشنبه ۱۲ دی در زندان مرکزی بندرعباس اعدام کرده است.

هویت چند تن از اعدام‌شدگان در این گزارش، «رمزی بیگ‌سوار ۲۵ ساله تبعه افغانستان، هدایت قاسمی، و شاهرخ صباح‌پور» اعلام شده است و احکام اعدام برای آنان در ارتباط با اتهامات مربوط به مواد مخدر صادر شده بود.

مشخصات دو زندانی اعدام‌شده دیگر که تبعه کشور افغانستان بوده‌اند و در پرونده‌ای مشترک در ارتباط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند، هنوز روشن نیست.

بر اساس گزارش سازمان حقوق بشر ایران، قوه قضاییه یک زندانی به نام پژمان مسعودی کوشک ۲۵ ساله را با اتهام «قتل عمد» در بامداد چهارشنبه در زندان مرکزی یاسوج اعدام کرد.

یک منبع مطلع در این خصوص به این نهاد حقوق بشری گفته که پژمان مسعودی از چهار سال قبل بازداشت شده بود و از روز دوشنبه دهم دی همراه با یک زندانی دیگر به نام ابوالفضل حسنی برای اجرای اعدام به سلول انفرادی منتقل شده بود، اما آقای حسنی با گرفتن مهلت ۴۵ روزه از شاکیان خود، فعلا به بند بازگردانده شد.

بنا بر گزارش سازمان حقوق بشر ایران، مقامات قضایی دو زندانی به نام‌های اسماعیل میرزایی و فتاح محمودی را در ارتباط با اتهامات مربوط به مواد مخدر در زندان مرکزی رشت (لاکان) اعدام کردند.

اعدام این دو زندانی بامداد روز نخست دی اجرا شد اما تاکنون توسط منابع رسمی و حقوق بشری گزارش نشده بود.

این نهاد حقوق بشری همچنین اعلام کرد که یک شهروند با هویت محمدشفیع موسوی ۵۲ ساله با اتهام «قتل عمد» در زندان ملایر به دست مقامات قضایی جمهوری اسلامی اعدام شده است.

اجرای اعدام این شهروند روز دهم آذر بوده است، اما خبر آن تاکنون منابع رسمی و حقوق بشری منتشر نشده بود.

صدور و اجرای حکم اعدام با عنوان «قصاص نفس» در جمهوری اسلامی ایران در شرایطی انجام می‌شود که مطابق قوانین حکومتی، قتل عمد، درجه‌بندی نشده است و «هر نوع قتلی فارغ از شدت و ضعف و انگیزه متهم، منجر به صدور حکم اعدام می‌شود.»

پیش از این، زندانیان سیاسی عضو کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام بارها اعلام کرده‌اند که صدور و اجرای احکام اعدام توسط جمهوری اسلامی در ایران برای «ایجاد رعب و وحشت» صورت می‌گیرد.

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» اعلام کرد: حکومت زن‌ستیز حاکم بر ایران، تعدادی از زندانیان زن در زندان قرچک را به اتهام روابط نامشروع به مجازات قرون وسطایی سنگسار محکوم کرده که در خوشبینانه‌ترین حالت، ممکن است حکم آنان به جای مرگ با سنگ، به اعدام تبدیل شود.

پیش از این، مای ساتو، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر ایران، با انتقاد از وضعیت حقوق بشر و افزایش شمار اعدام‌ها در زندان‌های جمهوری اسلامی خواستار کاهش صدور احکام اعدام در ایران شده است.

اعدام زندانیان در ارتباط با مواد مخدر در چهار سال گذشته به دست مقامات قضایی جمهوری اسلامی به طور مداوم افزایش یافته، چنان‌که به گزارش سازمان حقوق بشر ایران، شمار اعدام‌ها در سال گذشته میلادی نسبت به سال پیش از آن، با رشد ۸۴ درصدی به «۴۷۱ اعدام» رسیده است.

با وجود این‌که قوه قضاییه جمهوری اسلامی در بسیاری از موارد به طور رسمی اعدام‌ها را اعلام نمی‌کند، اما بنا بر مستندات گردآوری شده توسط نهادهای مستقل حقوق بشری، شمار اعدام‌ها در ایران مقام نخست جهانی نقض حق حیات توسط حکومت را نشان می‌دهد.
Curtezy of respected Site.



عربستان شش ایرانی را به جرم قاچاق مواد مخدر اعدام کرد؛ اعتراض «شدید» جمهوری اسلامی

جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ تهران ۱۵:۲۸

خبرگزاری رسمی عربستان سعودی از اعدم شش شهروند ایرانی متهم به قاچاق مواد مخدر در این کشور خبر داد.

این گزارش که روز چهارشنبه ۱۲ دی‌ماه منتشر شده، مشخص نکرده شهروندان ایرانی در چه تاریخی اعدام شده‌اند، اما بر اساس بیانیه وزارت کشور عربستان تصریح کرده است که آنها به اتهام قاچاق حشیش در شهر دمام، واقع در سواحل خلیج فارس، بازداشت شده بودند.

شبکه سی‌ان‌ان عربی نیز نام شهروندان ایرانی اعدام شده را جاسم محمد شعبانی، عبدالرضا یونس تنقاسیری، خلیل شهید سمری، محمد جواد عبدالجلیل، مهدی کنعان غانمی و محمد شعبانی عنوان کرده است.

بر اساس این گزارش، این افراد توسط مأموران امنیتی عربستان بازداشت شده و بعد از صدور حکم اعدام دادگاه علیه آنها و تأیید این حکم توسط دیوان تجدیدنظر و دیوان عالی کشور، اعدام آنها به اجرا گذاشته شد.

به نوشته خبرگزاری میزان، شصتی کریمی، مدیر کل کنسولی وزارت امور خارجه روز چهارشنبه در واکنش به خبر اعدام شش نفر از اتباع ایرانی زندانی در عربستان سعودی به اتهام قاچاق مواد مخدر، از «اعتراض شدید» وزارت امور خارجه ایران به این اقدام خبر داد.

او اعلام کرد که «این افراد چندین سال قبل به اتهام قاچاق مواد مخدر به عربستان از سوی دستگاه قضایی این کشور به اعدام محکوم شده بودند و در طول این مدت وزارت امور خارجه تلاش مستمری برای ارائه خدمات کنسولی به آنها و تخفیف مجازات اعلامی انجام داده بود. با وجود این، اجرای احکام اعدام، آن هم بدون اعلام قبلی به سفارت، به هیچ عنوان پذیرفته نیست و ناقض قواعد و موازین حقوق بین‌الملل از جمله کنوانسیون روابط کنسولی است.»

شصتی کریمی، تصریح کرد که در همین خصوص سفیر عربستان سعودی در تهران به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران و مغایرت این اقدام با روند کلی همکاری‌های قضایی دو کشور طی یادداشتی به وی ابلاغ و بر ضرورت ارائه توضیح لازم در این زمینه تأکید شد.

همچنین قرار است هیئت حقوقی-کنسولی وزارت امور خارجه برای پیگیری موضوع عازم ریاض شود.

خبرگزاری فرانسه با استناد به آمارهای رسمی از اعدام ۱۱۷ نفر در عربستان طی سال ۲۰۲۴ خبر داده است.

از سال ۲۰۲۳، مقامات پادشاهی عربستان کارزار گسترده‌ای را برای مبارزه با مواد مخدر، از جمله بازداشت مجموعه‌ای از افراد مظنون آغاز کردند و اعدام قاچاقچیان مواد مخدر در دو سال اخیر افزایش یافته است.

عربستان سعودی در سال ۲۰۱۶ پس از اینکه سفارت این کشور در تهران و کنسولگری آن در مشهد مورد حمله معترضان خشمگین از اعدام نمر النمر روحانی شیعه قرار گرفتند، روابط خود را با ایران قطع کرد. روابط دیپلماتیک دو کشور در مارس ۲۰۲۳ با میانجی‌گری چین از سر گرفته شد.

علیرضا عنایتی، سفیر ایران در عربستان، دی‌ماه پارسال اعلام کرد در حال حاضر ۲۲ شهروند ایرانی در عربستان در زندان به‌سر می‌برند که اتهام بیشتر آنها مربوط به مواد مخدر است. او گفت در چند وقت اخیر چند زندانی ایرانی در عربستان مشمول عفو شده‌اند و اکنون ۲۲ ایرانی در این کشور در زندان هستند.

حکومت عربستان سعودی همواره اتهامات در مورد نقض موازین بین‌المللی حقوق بشر را رد کرده و ادعا می‌کند که هدف از اجرای مجازات‌های سنگین نظیر اعدام حفاظت از امنیت ملی است.
Curtezy of respected Site.