|

World watched, USA approved, Khomeini killed, Khatami smiled, Khameni
ordered in cold blood
Holy Crime, crime of clergy, Ecclesiastical crime,
|
|
|
Hanging (Execution) July, August, September 2019
IRI is the winner of the most execution in less than a year
months
|
|
This site (holycrime.com) does not in any form support the mentality of minorities, separatists, or ethnic
cleansing meddling that may cause separation of any section of Iran. This site
believe in one Nation and one Land, Iranians and Iran period.
دو شهروند در زندان دزفول اعدام شدند
يکشنبه 13 امرداد 2558 =1398 چهارم آگوست 2019
خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز، حکم اعدام قاسم بیت عبدالله و عبدالله کرملاچعب، دو شهروند در زندان دزفول اجرا شد. این حکم پیشتر توسط دیوان عالی کشور تایید شده بود. این دو شهروند در شهریورماه ۹۴ بازداشت و به اتهام محاربه به اعدام محکوم شده بودند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، صبح امروز یکشنبه ۱۳ تیرماه ۱۳۹۸، عبدالحمید امانت بهبهانی، سرپرست روابط عمومی دادگستری خوزستان در گفت و گو با ایسنا از اعدام قاسم بیت عبدالله (عبداللهی) و عبدالله کرملاچعب (عبداللهی) در زندان دزفول خبر داد.
سرپرست روابط عمومی دادگستری خوزستان ادامه داد: با محاکمه این افراد، رای مقتضی صادر و با تایید از سوی دیوان عالی کشور، صبح امروز حکم اعدام این دو تن که به محاربه محکوم شده بودند، اجرا شد.
شب گذشته خبرگزاری ایرنا به نقل از یک منبع مطلع از تایید حکم اعدام این دو شهروند توسط دیوان عالی کشور، خبر داده بود.
در این گزارش به نقل از این منبع مطلع آمده بود که ۲ نفر از متهمان به اتهامات “محاربه از طریق تشکیل گروه تروریستی با هدف بر هم زدن امنیت داخلی کشور، ارتکاب قتل عمدی، تهیه سلاح جنگی و هدایت گروه تروریستی” به اعدام محکوم شدند. ۳ متهم دیگر این پرونده به اتهامات “معاونت در محاربه، مشارکت در تشکیل گروه تروریستی تکفیری بر علیه امنیت کشور و پشتیبانی از گروه تروریستی” به حبس طولانی مدت (۳۰ سال) در تبعید محکوم شدند. پس از چهار سال حکم دادگاه بدوی به تایید دیوان عالی کشور رسید.
عفو بین الملل پیشتر با ابراز نگرانی در خصوص اعدام قریب الوقوع “قاسم بیت عبدالله و عبدالله کرملاچعب” اعلام کرده بود که در ارتباط با حمله مسلحانه تیرماه ۹۴ به یک هیئت عزاداری در صفیآباد دزفول به اعدام محکوم شدهاند.
قاسم بیت عبدالله (عبداللهی) و عبدالله کرملاچعب (عبداللهى) از اهالی منطقه شوش، در شهریورماه ۱۳۹۶ به همراه ۷ متهم دیگر از بابت محاربه و ارتباط با گروههای خارج کشور و همینطور تبلیغ علیه نظام مورد محاکمه قرار گرفتند. حکم اعدام برای این دو متهم و برای سایرین نیز حکم حبس صادر شد. این حکم پس از تایید در دادگاه تجدید نظر و اعتراض متهمان به دیوان عالی کشور رفت و به دلیل عدم وجود ادله اثبات جرم اتهام انتسابی و تناقضات موجود در تحقیقات مراجع انتظامی، اداره اطلاعات و دادسرا، پرونده به شعبه هم عرض در دادگاه انقلاب اهواز ارجاع شد. این پرونده در شعبه ۳ دادگاه انقلاب اهواز بررسی شد.
هر دو محکوم به اعدام در این پرونده اتهامات را بیاساس دانسته و آن را پرونده سازی دستگاه امنیتی برای آنان به دلیل فعالیت های مذهبی خود دانستهاند. این دو متهم پرونده از پیروان اهل سنت هستند. آنها در حضور رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب اهواز آثار ضرب و شتم و شکنجه را به وی نشان داده و مدعی شدهاند که اعترافات در پی شکنجه از آنها گرفته شده است، اما این ادعا از سوی قاضی پذیرفته نشده است.
قاسم بیت عبدالله متولد ۱۳۶۵متأهل، دارای دو فرزند از اهالى روستاى بیت در چال شهرستان شوش و عبدالله کرملاچعب متولد ۱۳۵۹، متأهل، پدر سه فرزند از اهالى بخش شاوور شهرستان شوش است.
بنا بر گزارش نهادهای بینالمللی، ایران به تناسب سرانه جمعیت و میزان اعدام، رتبه نخست اعدام شهروندان خود در دنیا را دارد.
بر اساس گزارش مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در دوره یکساله (اول ژانویه ۲۰۱۸ تا ۲۰ دسامبر ۲۰۱۸) دستکم ۲۳۶ شهروند اعدام شدند و ۱۹۵ تن دیگر به اعدام محکوم شدند. از جمله اعدام شدگان باید به اعدام ۶ کودک-مجرم اشاره کرد و همینطور به محل اجرای ۱۳ حکم اعدام که در ملآعام بوده است.
بنا بر همین گزارش بیش از ۷۲ درصد اعدام های صورت گرفته در ایران توسط دولت یا نهاد قضایی اطلاع رسانی نمیشوند که اصطلاحا آن را اعدام “مخفیانه” میخوانند.
Courtesy of the Respected site-
یک زن در زندان نوشهر به اتهام قتل کودک ششساله اعدام شد
دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۸ تهران ۱۶:۳۰
رئیس کل دادگستری مازندران از اجرای حکم قصاص «قاتل کودک شش ساله» در زندان نوشهر خبر داد.
خبرگزاری مهر از قول محمدصادق اکبری گزارش داد که این قتل در سال ۱۳۹۵ اتفاق افتاد و مشخص شد توسط یک زن ۴۰ ساله که به عنوان پرستار مادربزرگ کودک در منزل حضور داشته، انجام شدهاست.
وی گفت این زن اعتراف کردهاست که قصد کشتن کودک را نداشته و تنها به علت «عصبانیت» مرتکب این کار شدهاست.
حکم قصاص نفس این فرد که نه نامی از وی برده و نه علت عصبانیت وی توضیح داده شده، در سال ۹۶ صادر شد و آقای اکبری میگوید حکم صادره به علت «عدم تجدید نظر خواهی» قطعیت یافت.
گزارشها حاکی است که جسد این کودک در داخل یک گونی در رودخانه سردآبرود کلاردشت کشف شده بود. بر اساس این گزارش، به درخواست اولیای دم، حکم اعدام در محوطه زندان نوشهر اجرا شد.
Courtesy of the Respected site-
دستکم ۱۲ اعدام از جمله یک زن در ۲ روز
چهارشنبه، 26 تیر ماه 1398 = 17-07 2019
دستگاه قضايی جمهوری اسلامی طی دیروز و امروز دستکم ۱۲ زندانی را در شهرهای تهران، ماهشهر، نوشهر، ارومیه و خنداب اعدام کرده که یکی از آنان زن ۴۳ ساله ای را در نوشهر بوده است.
بنا بر گزارش نهادهای بینالمللی، ایران به تناسب سرانه جمعیت و میزان اعدام، رتبه نخست اعدام شهروندان خود در دنیا را دارد.
بر اساس گزارش مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در دوره یکساله (اول ژانویه ۲۰۱۸ تا ۲۰ دسامبر ۲۰۱۸) دستکم ۲۳۶ شهروند اعدام شدند و ۱۹۵ تن دیگر به اعدام محکوم شدند. از جمله اعدام شدگان باید به اعدام ۶ کودک-مجرم اشاره کرد و همینطور به محل اجرای ۱۳ حکم اعدام که در ملآعام بوده است.
Courtesy of the Respected site-
اعدام 12 نفر به صورت گروهی در ندامتگاه کرج
چهارشنبه، 26 تیر ماه 1398 = 18-07 2019
علیرغم تقاضای سازمان ملل برای توقف حکم، ۱۲ زندانی دیگر در ندامتگاه کرج به دار آویخته شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سحرگاه دیروز شنبه 27 آگوست حکم اعدام ۱۲ زندانی با اتهامات مربوط به مواد مخدر در زندان کرج اجرا شد.
به گفته هرانا هویت دوازده زندانی اعدام شده که یکی از آنان از زندان قزلحصار به این ندامتگاه منتقل شده بود، بدین شرح است “علیرضا مدد پور، بهمن رضایی، آرمان بهرامی، علی رضا اسدی، محسن اسلامی، حسین بایرامی، مهدی رستمی، امیر سرخه و علیرضا سرخه.
یک روز پیش از اعدام این دسته از متهمان، احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور ایران، خواستار توقف اجرای احکام آنان شده بود.
اجرای حکم اعدام این زندانیان در حالی صورت گرفت که محمد باقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در گفتگو با خبرگزاری تسنیم گفته است: «مجازات اعدام قاچاقچیان مواد مخدر تا کنون بازدارندگی نداشته و افرادی که اعدام می شوند در واقع قاچاقچیان اصلی نیستند، زیرا قاچاقچیان اصلی درگیر عملیات انتقال محموله های مواد مخدر نمی شوند و معمولا با هزینه های کمی مواد مخدر را در اختیار افرادی که بضاعت مالی کافی ندارند قرار می دهند».
الفت در ادامه افزوده است: «مجازات اعدام برای مقابله با جرائم مواد مخدر بی نتیجه است. واقعیت این است که مجازات اعدام قاچاقچیان مواد مخدر تا کنون بازدارندگی نداشته است. یعنی ما با قاچاقچیان، پر تعداد و مطابق قانون مبارزه کردیم، ولی متاسفانه حجم مواد مخدر ورودی به کشور و ترانزیت از کشور، تنوع مواد مخدر و جمعیت درگیرِ آن، همگی افزایش پیدا کرده و آمارها در این زمینه منفی است».
شایان ذکر است که بر اساس آمار ارائه شده توسط نهادهای حقوق بشری بین المللی، ایران پس از چین بالاترین شمار اعدام را در جهان دارد.
بر اساس آخرین گزارش سازمان عفو بین الملل طی یک سال گذشته یعنی در سال ۲۰۱۵ میلادی، ۹۷۷ نفر در ایران اعدام شده اند این گزارش نشان می دهد که در عهد ریاست جمهوری حسن روحانی شاهد رشد ۳۱ درصدی حکم اعدام نسبت به سالهای گذشته بوده ایم.
منبع:
ریاض-الاخباریه فارسی
Courtesy of the Respected site-
|
|
|
|