Holy Crime, crime of clergy, clergical crime, Ecclesiastical crime, spritual,purity, inocent, Iran, Iranian, Persia, Persian Culture, Art, History Land and People, Poetry, religion, Organizations and directories,Daneshjoo, Nothing but Iran


World watched, USA approved, Khomeini killed, Khatami smiled, Khameni ordered in cold blood


Holy Crime, crime of clergy, Ecclesiastical crime,

menu 1
menu 2
menu 3
menu 4
menu 5
menu 6
menu 7
menu 8
menu 9
menu 10
menu 11
 
Select click, browse
Categories above contains criminal scene, viewers discretion is advised. Submenu are opened for your convenience

If you encountered any broken link (s) or errors messages, please e-mail us with the link address or error message.

Views and Comments (multiple pages)

 

























Obvious crime and cleansing during: October, 2022 to September 2023

IRI is the winner of the most execution in less than a year months


This site (holycrime.com) does not in any form support the mentality of minorities, separatists, or ethnic cleansing meddling that may cause separation of any section of Iran. This site believe in one Nation, one flag and one Land, Iranians and Iran, period.

اين تارنما (جنايت مقدس) به هيچوجه هيچگونه باوری به گروه های اقليت ندارد و پشتيبان تجزيه طلبان و فرقه های نژاد پرستی که به هر ترتيب در تجزيه ايران تلاش میکنند نيست. اين تارنما براين باور است که يک ملت و يک سرزمين با يک پرچم و يک ايران وجود دارد.


Islamic Republic killings October 2022 - Sptember 2023

July 21, 2023

جدیدترین آمار اعدام در جمهوری اسلامی؛ اعدام دست‌کم ۴۸۲۹ شهروند در یک دهه

- قوه‌ قضاییه جمهوری اسلامی در ده سال گذشته حکم اعدام ۴۸۲۹ ایرانی را اجرا کرده که از این تعداد ۴۱ نفر کودک و زیر سن قانونی بوده‌اند.
- آمار اعدام در ایران در ماه‌های گذشته افزایش یافته و از نیمه اردیبهشت‌ماه امسال بطور متوسط هر هفته ۱۰ شهروند در ایران اعدام می‌شوند.
- سیستم قضایی با تخلفات گسترده‌ای از جمله اعترافات اجباری، شکنجه، رفتار غیرانسانی و فقدان نمایندگی قانونی کافی روبروست.

ناهيد شيد (آدينه) ۳۰ تیر ۱۴۰۲ برابر با ۲۱ ژوئیه ۲۰۲۳

جدیدترین آمار از اعدام در جمهوری اسلامی نشان می‌دهد در یک دهه گذشته دست‌کم ۴۸۲۹ شهروند توسط دستگاه قضایی جمهوری اسلامی به دار آویخته شدند. در این مدت ۴۱ کودک اعدام شده و نیمی از شهروندان اعدام شده نیز متهمان مرتبط با جرائم مواد مخدر اعلام شده‌اند.

خبرگزاری «هرانا» ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، اعلام کرد قوه‌ قضاییه جمهوری اسلامی در ده سال گذشته حکم اعدام ۴۸۲۹ ایرانی را اجرا کرده که از این تعداد بیش از ۴۰ نفر کودک و زیر سن قانونی بوده‌اند.

بر اساس این گزارش، در ده سال گذشته و حد فاصل سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۳ در مجموع آمار ۴۸۲۹ مورد اجرای حکم اعدام در ایران توسط خبرگزاری «هرانا» جمع‌آوری شده است. اتهام ۲۱۹۶ تن از اعدام‌شدگان مرتبط با مواد مخدر بوده است. همچنین اکثر ادام‌شدگان مرد بوده‌اند.

این گزارش افزوده در این بازه زمانی ۴۱ کودک-مجرم نیز اعدام شدند که اتهام دست‌کم یکی از آنها مرتبط با مواد مخدر بود.
Execution statics
مقایسه آمار اعدام مرتبط با جرائم مواد مخدر در مقایسه با کل اعدام‌ها در هر سال

همچنین بر اساس گزارش دیگری که از سوی خبرگزاری «هرانا» منتشر شده، آمار اعدام در ایران در ماه‌های گذشته افزایش یافته و از نیمه اردیبهشت‌ماه امسال و طی حدود ۱۰ هفته گذشته بطور متوسط هر هفته ۱۰ شهروند در ایران اعدام می‌شوند.

این گزارش افزوده که ایران یکی از کشورهای عضو میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی (ICCPR) است که اکیدا تأکید می‌‌کند که مجازات اعدام باید تنها برای «جدی‌‌ترین جنایات» اعمال شود و هرگونه انحراف از این اصل، نقض حق حیات تلقی می‌ شود.

خبرگزاری «هرانا» تأکید کرده که پس از اصلاحاتی در قانون جزای مربوط به جرائم مواد مخدر در سال ۹۶-۹۷ از جمله افزایش حداقل میزان در اختیار داشتن مواد مخدر طبیعی و مصنوعی که منتهی به صدور اعدام می‌‎شد، باعث کاهش صدور حکم اعدام مرتبط با جرائم مواد مخدر شد. با این حال پس از یک وقفه، در سال های گذشته، اتهامات مربوط به مواد مخدر مجددا سهم قابل توجهی را به خود اختصاص داده است به حدی که ۴۰ تا ۶۰ درصد از کل اعدام‌ها را شامل می‌شود.

در ادامه آمده که از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰، سهم اعدام متهمان جرائم مواد مخدر هرگز از ۱۰ درصد از کل اجرای احکام فراتر نرفت. تحلیل‌های متفاوتی پیرامون روند کوتاه‌مدت کاهش تعداد اعدام‌شدگان مرتبط با اتهامات مواد مخدر ارائه شده است. با این حال همانطور که اشاره شد این روند مثبت، تنها برای مدتی کوتاه ادامه داشت؛ پس از این وقفه حدود دوساله، اتهامات مربوط به مواد مخدر مجددا ۴۹/۲۰ درصد از کل اعدام‌ ها را در سال ۲۰۲۱ تشکیل داد، روندی که کماکان ادامه دارد.

بر اساس این گزارش «بدیهی است که هرگونه حکم اعدام برای اتهامات مرتبط با مواد مخدر که جزو «جدی‌‌ترین جنایات» قلمداد نمی‌شوند نقض آشکار حق حیات است.»

اسکایلر تامپسون مدیر حمایت و پاسخگویی جهانی در مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران نیز در رابطه با شمار رو به افزایش اعدام در ایران گفته که «تداوم چنین اعدام‌‌هایی، به‌ ویژه زمانی که محاکمه‌‌ها با نقض روند دادرسی خدشه‌‌دار می‌شوند، عمیقا نگران‌ کننده است. ایران باید فورا تمام اعدام‌‌ها را با هدف لغو مجازات اعدام بدون هیچ پیش‌شرطی متوقف کند.»
Drug Related Executions 2023
در بخش دیگری از این گزارش آمده که سیستم قضایی ایران با تخلفات متعددی در رویه قضایی مواجه است. این تخلفات شامل اعترافات اجباری، شکنجه، رفتار غیرانسانی و فقدان نمایندگی قانونی کافی برای پرداختن به موارد مختلف است. غالبا قضات و دادستان‌ هایی که در نقض شدید حق زندگی دخالت دارند، با مصونیت مطلق عمل می‌ کنند.

این گزارش همچنین نام شماری از مقامات قضایی دخیل در صدور و اجرای احکام اعدام را منتشر کرده است:

فرج‌الله کارگر، دادستان و قاضی در استان کرمان
سید مصطفی محمودی مقدم، رئیس دادگاه انقلاب و قاضی در شهر یاسوج مرکز استان کهگلویه و بویر احمد
محمد کریمی، دادستان عمومی و انقلاب شهر ساری مرکز استان مازندران
محمدرضا عموزاد، قاضی مستشاری شعبه ۱۵، و رئیس و قاضی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران
اسدالله جعفری، دادستان عمومی و انقلاب ساری و رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی
حیدر آسیابی،  دادستان عمومی و انقلاب سمنان و دادستان عمومی و انقلاب فارس
محمد ولی عبدالهی، دادستان عمومی و انقلاب استان خراسان جنوبی
سلمان آدینه‌وند، فرماندهی یگان امداد انتظامی تهران
احمد قربانی،  رئیس دادگاه انقلاب اسلامی کرمان
محسن نیک ورز، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان در استان کرمان
سید علی زارع نوری، دادستان عمومی و انقلاب شهر نجف آباد در استان اصفهان
یدالله موحد، دادستان عمومی و انقلاب استان کرمان و رئیس کل دادگستری استان کرمان

Curtesy of: respected site